Nr. 37 - 21. november 2003

Tro, håb og kærlighed

Der blev sendt mange signaler til børn og forældre ved Efterårsfesten i går aftes. I en verden, som mangler håb og er fattig på kærlighed, er det en glæde for os som skole at kunne sende et klart signal om, at sådan behøver det ikke at være. Gennem troen er der håb og kærlighed.

I kærlighedskapitlet i Bibelen - 1. Kor. 13:13 - læser vi det tydelige signal: Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden.

Jesus Kristus viste den største kærlighed ved at sætte livet til for sine venner - og større kærlighed findes ikke. Et gensvar på den kærlighed er at sige "ja" til troen på Jesus Kristus,

Else Lange talte om "frugt af læber, som bekender Hans navn". Den bekendelse er en kærlighedens bekendelse - fuld af tro og håb.

Vi vil være venner

Afslutningssangen fra Efterårsfesten satte sig fast i os. Mange børn - og forældre - nynnede og sang med på den friske sang. Vi håber, at det bliver en rigtig "ørehænger", men vi håber også, at indholdet kommer til at smitte. Så venskaber fortsat er noget, som kommer til at præge Gideonskolens elever - gerne på tværs af aldersgrænser.

Mere end 400 deltog i aftenens fest. Der blev god tid til også at have fællesskab omkring bordene efter programmet.

Tak til jer alle for en herlig aften - og til medarbejdere og elever for stor flid og megen slid med at færdiggøre de forskellige produktioner.

Billeder og lyd på Internet

Allerede i går aftes var det muligt at se billeder fra Efterårsfesten. Der er også lydfiler med flere af de musikstykker og sange, som børnene præsenterede. Tak til Lars Schultz for en formidabel indsats på dette felt.

Torben Kristensen & Ib M. Johansen

Velkommen til nyt tilsyn

Torben Kristensen blev valgt enstemmigt som kommende tilsynsførende for Gideonskolen. Torben Kristensen kender skolen godt gennem en del år i sin egenskab af forældre til elever, som har gået på skolen. Torben Kristensen er lærer på en anden friskole, som arbejder mere traditionelt end vi gør. Han vil derfor både indefra og udefra kunne hjælpe os med et godt tilsyn.

Tak, fordi du tog imod valg, og velkommen til et spændende samarbejde fremover.

Nyt bestyrelsesmedlem

Ved samme anledning blev også Torben Luvin valgt som suppleant til skolens bestyrelse. Det er en glæder at byde velkommen til en af vore trofaste forældre, som i øvrigt altid har været klar med en hjælpende hånd, når noget manglede eller skulle laves. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.

Fodboldstævne

På fredag i næste uge - den 28. november 2003 - skal næsten halvdelen af skolens elever deltage i et indendørs fodboldstævne i Ravnsborghallen i Køge. Vi skal dyste mod andre kristne skoler, og er spændt på, om vi også denne gang kommer hjem med en pokal eller to. De deltagende elever får nærmere besked i næste uge.

Rengøringsdag

Kan du hjælpe os? - STORE RENGØRINGSDAG -fredag den 28. november om eftermiddagen og lørdag, den 29. november om formiddagen.

Vi vil være venner

Hør sangen - klik på billedet!