Nr. 36 - 14. november 2003

Velkommen til EFTERÅRSFEST

Torsdag, den 20. november 2003 kl. 18:30 - ca. 20:30

Temaet er "Taknemmelighed". Gennem sang, dans og tale ønsker vi at udtrykke vores tak for alt det, vi har fået - også i dette efterår. Det handler både om "høsten her og høsten hist", som det står i en kendt efterårssang.

Program:

Valg til bestyrelsen og af tilsynsførende

Som meddelt midt i oktober skal vi vælge en suppleant til skolens bestyrelse. Torben Luvin har stillet sig villig, og det vil bestyrelsen anbefale forældrene.

Som ny tilsynsførende forslår bestyrelsen Torben Kristensen, som tidligere har haft elever på skolen. Torben Kristensen er lærer på Jakobskolen på Frederiksberg.

Udstilling af kunst

Elever i 2. og 5. klasse har afsluttet et meget spændende projekt i formning. Eleverne har udført skitser og forstudier og derpå lavet en skulptur i kraftig tråd, som nu er ud stillet på gangen og i den gule forhal.

Forældre og andre, som besøger skolen er velkommen til at gå en lille tur og se på de flotte skulpturer.

Toms

I går var det igen muligt for en lille udvalgt gruppe af vore elever at besøge TOMS chokoladefabrik i Ballerup. Man skal bestille plads lang tid i forvejen, og det har vi gjort. Som altid er det en spændende og sød oplevelse, og selv om det også handler om de smagsprøver, som udleveres, så er det ganske imponerende at følge fabrikationen fra råvarer til færdigt produkt.

København endnu engang

I onsdags blev det så B5 og C1's tur til den store Københavnertur. Det er et led i historieundervisningen. Eleverne skal se nogle af Christian IV bygninger og slutter af med et særligt besøg på Rosenborg. Turen var en dejlig oplevelse med et rigtig godt solskinsvejr.

Velkommen til Samuel

Samuel Museth er tidligere elev på Gideonskolen. Han er vendt tilbage som ung medarbejder og startede i mandags. Han er først og fremmest knyttet til juniorlærecenteret, men vil også komme til at løse andre opgaver. Det har været en dejlig start - og vi byder Samuel varmt velkommen.

Rengøringsdag

Kan du hjælpe os - STORE RENGØRINGSDAG -fredag den 28. november om eftermiddagen og lørdag, den 29. november om formiddagen. Nærmere besked følger.

Alpha-kursus

Alpha-kursus-5. del  er på torsdag, den 13. november 2003. Vi mødes til spisning kl. 18:30.