Nr. 35 - 7. november 2003

Fortsat stor interesse

I onsdags havde vi "efter-fyraftens-møde" på Gideonskolen for forældre, som har ønsket at høre nærmere om Gideonskolen til deres børn.

Det var en spændende og positiv samling med 15-20 deltagere. Der var en stor åbenhed og tydelig interesse for skolen og mange afklarende spørgsmål.

Som umiddelbart resultat blev der afleveret 11 nye ansøgninger. Desværre har vi stort set ikke plads til nogle nye elever, og det er på forhånd kommunikeret til de interesserede forældre.

Det er altid en særlig anledning at møde mennesker, som er interesseret i det, vi laver på Gidenskolen. Ved sådan en anledning bliver der igen sat ord på alle de grundlæggende forudsætninger vi arbejder med, og det giver en særlig glæde - fordi vi synes, at vi har fat i noget godt til børnene og familierne. Hvis vi selv skal sige det, så har vi en rigtig dejlig skole!

Alpha-kursus

Alpha-kursus-5. del er på torsdag, den 13. november 2003. Vi mødes til spisning kl. 18:30.

Bestilling af mælk

Skolens elever fik girokort med hjem i går til bestilling af mælk i foråret 2004. En del elever har modtaget fortrykte girokort. Andre har fået tomme kort, som forældre skal udfylde. Bemærk venligst, at seneste betalingsdato er den 28. november 2003, hvis man ønsker at børnene skal have mælk fra første dag efter nytår. Vi har ekstra girokort, hvis nogle skulle mangle. De kan får ved henvendelse til skolens kontor.

Mange aktiviteter

I denne uge har eleverne haft mange aktiviteter. ABC-gruppen og BH- klassen har været i Zoologisk have i torsdags. Eleverne gik på opdagelse for at finde de mange dyr, som svarer til bogstav- lydene.

Elever fra 4.-6. og 7.- 10. har i går trænet fod bold hver i deres division. Vi arbejder på at blive klar til den store indendørs fodbolddag i Køge den 28. november 2003.

I dag har B3 og B4 været på Københavnertur. Det er et led i historieundervisningen. Eleverne skal se nogle af Christian IV bygninger og slutter af med et særligt besøg på Rosenborg.

Historieundervisning i B3 og B4

Efterårsfest på Gideonskolen

Torsdag den 20. november kl. 18:30

Vi har valgt at starte efterårsfesten lidt tidligere end først annonceret. Det skyldes, at flere af de yngre elever også skal optræde, og vi forsøger at nå programmet, uden at det skal blive alt for sent.

Husk også på, at der i forbindelse med efterårsfesten bliver valg af suppleant til skolens bestyrelse og af tilsynsførende ved Gideonskolen. Se nærmere under: Vigtige datoer.

Ny adresseliste

Vi er tæt på at være klar med en revideret adresseliste. Hvis der er nye telefonnumre eller adresser, beder vi forældre om at give os besked om dette i løbet af næste uge.