Nr. 34 - 31. okt.  2003

Nogle spændende dage

Denne uge blev præget en del af forældrekonsultationer. Det er nogle festdage, som giver skolen ekstra liv.

Forældre og elever kommer og går. Der er tid til at mødes med andre forældre. Man kan se skolens udstilling af billeder fra Visby-lejren, og opleve levende indtryk fra videopræsentationen. Samtidig er der tid til en kop kaffe og lidt kage. Eleverne har tilbud om forskellige workshops, så de kan lege og lære og udfolde sig under ledelse af skolens medarbejdere. Jo - sådan mærkes pulsslaget på skolen.

Vi nåede næste alle elever og forældre med denne uges konsultationer. Vi beder de sidste få, som mangler, om at aftale nærmere med børnenes kontaktlærer, så vi snarest muligt kommer hele elevgruppen igennem.

Tak til forældre, som hjalp med kage og andet bagværk. Det er små ting, som betyder rigtig meget, når man venter.

Vi oplever en utrolig dejlig stemning og en fin opbakning til det, der sker hver dag på skolen. Tak, kære forældre for jeres inspiration og medleven.

Alpha-kursus - 4. del

Alpha-kursus - 4. del er på torsdag, den 6. november 2003. Vi mødes til spisning kl. 18:30.

Efter fyraften

På onsdag, den 5. november har vi inviteret interesserede forældre til en lille præsentation af Gideonskolen. Vi har kaldt det for et "efter-fyraften-møde". Der er fortsat stor interesse for at få børn skrevet op på Gideonskolen, og et led i den proces er at mødes på skolen og få lidt mere direkte information. Vi lægger ved dette besøg især vægt på at orientere om skolens pædagogik og kristne baggrund.

Træning til fodbolddag

I de kommende uger vil vi bruge lidt tid i idræts-timerne til at forberede vore elever til den store indendørs fodbolddag i Køge. Vi har tilmeldt 6 hold: 3 hold i hver division. Holdene er sammensat, så fordelingen af elever skulle give dem en god jævnbyrdighed. De tre af holdene er udtaget blandt interesserede i 4. til 6. klasse og de 3 andre hold er udvalgt i 7. til 10. klasse.

Fodbolddagen finder sted den 28. november 2003 i Ravnsborghallerne i Køge. Vore elever kører frem og tilbage i bus.

Vi har chance for igen i år at vinde pokaler til skolen. Vi ser frem til, at vore elever gør en god indsats.

Velkommen til

Efterårsfest på Gideonskolen

Torsdag den 20. november kl. 19.

Skolens elever optræder.
Der bliver en kort hilsen midt i programmet, som handler om efterår og høst set i lyset af Gud som skaberen og opretholder af alt det skabte.
Der er valg af suppleant til skolens bestyrelse og af forældrevalgt tilsyn ved Gideonskolen.

Se flere billeder i billedarkivet uge 43/44 2003

Besøg af en baby

I tirsdags havde vi besøg af Melody Bracher, som gæstede os sammen med sin nyfødte baby.

Det var hyggeligt at se Melody igen. Hun er nu på barselsorlov frem til sommerferien, men vi håber at se hende ind imellem, så både børn og voksne kan følge med i udviklingen.

Sidste uges privilegietur gav elever mulighed for at lave pandekager på skolen. Om de nød det? Se selv!