Nr. 33 - 24. okt.  2003

Det er en kold tid

Det har været en kold uge. Ugen har været præget af lave temperaturer og en kold vind. Det stiller lidt ekstra krav til elevernes påklædning. Det er tid til at finde hue, vanter og halstørklæde frem. Vær også opmærksom på svømning og idræt. Eleverne går frem og tilbage fra Gideonskolen, og på tilbagevejen kan håret være fugtigt efter badning. Det er så dejligt at komme inden døre i vores velfungerende hus, som er varmt og hyggeligt.

Forældrekonsultationer

Nogle Undervisningsrapporter er sendt hjem i dag. De sidste sendes hjem på mandag. Vi tror det giver forældre tid til at se dem igennem inden konsultationerne på tirsdag og onsdag.

Tidsplanen for konsultationen sendes hjem sammen med rapporterne. Vær opmærksom på de angivne tidsrammer. Langt de fleste har fået deres ønsketid, men enkelte forældre har vi ikke fået svar fra, derfor har vi gjort det så godt, vi kunne. Hvis man ønsker en anden tid, beder vi forældre kontakte skolens leder.

Velkommen til et par festdage på Gideonskolen omkring konsultationerne.

Alpha-kursus

Tredje Alpha-kursus er torsdag, den 30. oktober 2003. Vi mødes til spisning kl. 18:30.

Fodbolddag

Fredag, den 28. november 2003 skal vi deltage i et indendørs fodboldstævne sammen med nogle af de andre skoler, vi relaterer til. Der er to puljer. Elever i 4.-6. klasse danner en pulje, mens 7.-10. klasse danner en anden pulje. Eleverne vil danne hold på 8, hvoraf de 5 ad gangen skal spille på banen.

Vi har jo ikke glemt, at vi sidste år blev vindere af to pokaler. De står stadig på skolen, og er vores ejendom. Måske er der mulighed for at vinde nye trofæer til skolen.

Vi håber på, at det også denne gang vil være muligt at låne/leje en bus, så vi kan bringe eleverne frem og tilbage enkelt og billigt.

Der kommer mere detaljeret information, når vi nærmer os.

Svømning aflyst

I torsdags blev svømning aflyst p.g.a. problemer med vandet. Det var vore elever naturligvis kede af. Der bliver også aflysning af al idræt den første uge i november. Det skyldes at Egholmskolen selv skal bruge lokalerne.

Efterårsfest

Torsdag den 20. november kl. 19

Vi glæder os til at møde alle forældre og bedsteforældre, onkler og tanter og andre, som naturligt relaterer til eleverne på skolen.

Vi har planlagt en aften med præsentation af vore elever i sang og musik. Samtidig minder vi om, at der afholdes valg af suppleant til skolens bestyrelse og valg af tilsynsførende ved Gideonskolen denne aften.

Reservér aftenen. Der kommer yderligere informationer senere.

De dyrebare dyr

I samarbejde med Københavns Amt modtager Gideonskolen en udstilling kaldet "De dyrebare Dyr". Det handler om truede dyr. Udstillingen er hos os i 14 dage, og det bliver en god anledning til at tale om vores ansvar i forhold til naturen.