NYHEDSBREV

Nr. 32 - 10. okt.  2003


Rigtig god efterårsferie

Så er det efterårsferie. I dag, når elevernes sendes hjem er der skolefri indtil mandag, den 20. oktober 2003.

Den første fjerdedel af skoleåret er gennemført. Det er et godt tidspunkt at se lidt ekstra grundigt på det, vi har nået siden skolestarten. Forældre, som har adgang til Gideonweb, kan følge med på tæt hold. Inden længe er der undervisningsrapporter, som sendes hjem, og så ses vi ved forældrekonsultationen.

Vi ønsker alle vore elever og deres familier en rigtig god og dejlig efterårsferie. 

Valg til bestyrelse mv.

I forbindelse med vores efterårsfest, den 20, november 2003, vil der også skulle vælges suppleant til skolens bestyrelse. Vi har talt med Torben Luvin, som har stillet sig villig til valg. Skolens bestyrelse anbefaler dette.

Vi skal også vælge ny tilsynsførende. Torben Kristensen har stillet sig villig. Han er lærer på Jakobskolen på Frederiksberg og er også tidligere forældre på Gideonskolen. Skolens bestyrelse anbefaler dette.

Hvis forældre har andre forslag til disse valg, mødes bestyrelsen den 21. oktober 2003, og er interesseret i at høre, hvis der er andre forslag, som skal overvejes. 

Alpha-kursus

Næste Alpha-kursus er torsdag, den 23. oktober 2003. Vi mødes til spisning kl. 18:30. 

Bonusbutik

Så var det i går, vi havde årets første Bonusbutik. Det er en fest at opleve. Tilbud af mange slags præsenteres for eleverne, og der er rig anledning til at omsætte bonus til søde, små, praktiske brugsgenstande eller andet, som mere er til leg og sjov.En usædvanlig tur

I går havde vi besøg fra "Søndagsavisen". En af skolens elever, Eva Schultz, har vundet et weekend ophold i Givskud løvepark for sig selv og sin klasse. Journalisten fra Søndagsavisen besøgte Gideonskolen sammen med en fotograf. Vi har fået lov at tage 30 klassekammerater med foruden et par lærere. Turen finder sted i maj 2004. Eleverne skal opleve "løveland" på nært hold. Vi tror, det bliver en minderig begivenhed. Tak, Eva, fordi du tænkte på andre end dig selv. Se Søndagsavisens artikkel, tryk her! 

Køleskab til frokost

I onsdags modtog vi et stort køleskab til børnenes madpakker. Det er en foræring fra en af skolens forældre. Køleskabet er sat op i skolens indgang ved garderoben, så det er tilgængeligt for alle.

Vi har endnu ikke aftalt de praktiske detaljer, men det er rigtig dejligt, at det nu er kommet på plads.

Tusind tak for køleskabet. Vi værdsætter meget den fine gave.


 

Flaget op

I onsdags var flaget oppe for kronprins Frederik og hans tilkomne kronprinsesse. Eleverne fulgte med i begivenhederne på Amalienborg, og vi bad for vort kommende kongepar.


Se flere billeder fra ugen i Billedarkivet