Nr. 31 - 3. oktober 2003

Sjov i sandkassen

Det har været spændende at følge med i elevernes mange aktiviteter i sandkassen i denne uge. Turen til Vadehavet under lejrskolen i sidste uge har gjort indtryk. Der er gravet kanaler og diger, tunneller og broer. Sandet har været tilpas fugtigt til, at det har været muligt at lave de mange konstruktioner. Eleverne har talt om deres mange indtryk, og det har været med i legen. Det har været hyggeligt.

Mange billeder på nettet

I løbet af denne uge er der kommet rigtig mange billeder fra lejren i Visby på Internettet. Der er 255 billeder foruden videoklip. Det er nok et besøg værd.

Husk Alpha-kursus

Alpha-kurset starter på torsdag, den 9. oktober 2003. Vi mødes til spisning kl. 18:30. Der er plads til enkelte flere, som måtte ønske at være med, så ring til Ib Johansen på tlf.: 40 10 53 67.

Bonusbutik

På torsdag i næste uge har vi den første Bonus-Butik i dette skoleår. Hver dag sparer vore elever bonus sammen. Det får de for godt og ansvarligt arbejde. Uanset alder og niveau tjener man bonus. Nogle har flere end andre, men alle har noget. Bonus kan omsættes i butikken til praktisk og nyttige sager som blyanter, linealer og andre skoleting, eller leg, spil og sport i almindelighed. Vi er altid på "jagt" efter noget interessant, som vi kan tilbyde vore elever. Forældre, som ikke har oplevet det før, bør næste aflægge skolen et lille besøg torsdag morgen i næste uge.

Så kører det

I går kom vore elever rigtig langt med klargøring af den nye server. En del programmer er læst ind, og det virker.

David og Saul

En del elever manglede den ene af de fire bibelsamlinger fra lejren. Derfor blev det gennemført i går. Det blev lidt af et udstyrsstykke, og her er nogle glimt. Se mere på Internettet.

Program for oktober

Herunder følger de programlagte datoer for oktober:

9. oktober: Bonusbutik

9. oktober: Alpha-kursus kl. 18:30