Nr. 28 - 12. september 2003

Klik på billedet for at se flere

Vi ser på stjernehimlen

I dag har alle skolens elever oplevet stjernehimlen tæt på. Skolens festsal har været omdannet til et mini-planetarium. Det er stillet til rådighed af Tycho Brahe Planetariet i København.

Eleverne har i mindre grupper siddet inde i kuplen og set stjerner og lyttet til fortællingen om stjernebilleder, planeter og andre himmellegemer.

Det er en del af skolens science værksted, som alle elever på denne måde har fået en fin oplevelse af.

Skolens ormegård

Med hjælp fra skolens praktikanter har vi igangsat et projekt om regnormens liv og bevægelser. I samarbejde med "Den gamle Skole" har vi lavet en lille "ormegård", som er ved at blive klar til regnorme. Det er naturligvis spændende med en levende kontakt med naturen.

Adresseliste

I dag sendes en komplet adresseliste over skolens elever med hjem. Vi håber, at den er korrekt i alle detaljer. Hvis der skulle være behov for ændringer, så vil vi bede forældre om at sende besked til skolen om det. Vi vil i den næste udgave rette eventuelle fejl.

Det har desværre ikke i denne udgave været muligt at sætte listen i alfabetisk rækkefølge efter børnenes fornavne. Vi håber, at den vil være brugbar alligevel.

Maxi-lejr 22.-26. september

I dag har alle skolens elever fået beskrivelse af lejren på Visby Fritidscenter i Sønderjylland. Det er en generel beskrivelse med adresse, telefonnumre og rejsetider. Vi har desuden vedlagt en pakkeseddel, som skal bruges, når man pakker bagagen. Vær også opmærksom på den hjemsendte oplysningsseddel.

Eleverne skal rejse med tog i 2 hold. Vi vil i næste uge give besked om, hvilke elever der er på hold 1 og 2. Bemærk de forskellige rejsetidspunkter, som er anført i folderen. Al bagage køres med bussen, og skal afleveres på Høje Taastrup Station ved afrejsen.

Betaling finder sted på næste torsdag, den 18. september samtidig med aflevering af elevens oplysningsseddel. Husk også evt. indbetaling af lommepenge. Prisen for lejren er 300,- kr. pr. elev. Lommepengene må højst være 50,- kr.

Hvis man vil se nærmere på lejren kan man med fordel benytte skolens hjemmeside. Klik under "Vigtige datoer" og dernæst på link'en til Visby Fritidscenter.

Visby

Gideonweb

Forældre kan nu se os "over skulderen" ved at benytte "Gideonweb". Det er et program, som viser elevens undervisningssituation.

Man finder "Gideonweb" ved at gå ind på skolens hjemmeside og klikke på skolens logo. Man skal imidlertid have en adgangskode for at kunne komme ind.

Send en e-mail til lars@gideon.dk med det password, man ønsker, så sender vi elevkoden tilbage og bekræfter, at der er adgang.

Det kan være nødvendigt med et lille kursus for at forstå og bruge "Gideonweb" bedst. Det vil vi gerne invitere til senere.