Nr. 22 - 20. juni 2003

Forrygende afslutning

Solen skinnede hele eftermiddagen. Det var ikke lige det, meteorologerne havde sagt, men vi havde et herligt vejr til vores skoleafslutning i går.

Ca. 300 deltog i festen, og igen oplevede vi vore fulde udfoldelse med sang, musik og dans på scenen.

De er virkelig dygtige, og det var en god anledning til at sige tak og rose vore elever for deres fornemme indsats. Mere end 300 diplomer blev uddelt til elever i alle aldersgrupper. Diplomerne blev givet for ansvarlig indsats og gode resultater.

Årets elev blev Michelle Luvin, som på sin egen stille og hjælpsomme måde blev udpeget af eleverne som den bedste kammerat.

Skolens farvel til medarbejdere, som slutter deres opgave på Gideonskolen var selvfølgelig lidt følsomt. Vi siger tak til Deanna Fletcher for det år, som hun har givet på Gideonskolen. Tak til vore medarbejdere fra Sydafrika, som skal rejse hjem: Gillian Smook og Cynthia Bishop. Cynthia har været sammen med os i 2 skoleår. Vi måtte også tage afsked med Claus Nilsson, som har været sammen med os siden august 2000. Claus har været med i processen på Gerdasvej og oplevet løsningen på Gideonskolen lokaleproblem og hjulpet os gennem overgangen til Vallensbæk. Tusind tak til jer alle sammen. Må Gud velsigne jer i jeres nye opgaver.

Startpakken 2003/04

Lige i begyndelsen af juli fremsendes skolens "startpakke" til alle familier. Her finder man vigtige og nyttige oplysninger om næste skoleår. Der er noget, som skal udfyldes og returneres, og andet som er til orientering og forberedelse af det nye skoleår.

Der følger et ny bankbrev med de nye satser for familierne, og det skal bruges i forbindelse med betaling for det nye skoleår.

Vi har allerede fået HT-skolekort for de nuværende elever, og der skal ansøges for nye elever.

Glemmetøj

Vi har samlet "glemmetøj" sammen. Hvis man mangler noget, kan det hentes på skolen. Det skal ske i løbet af næste uge. Derefter bruges det til velgørende formål.

Glædelig sommer

Vi ønsker alle vore elever og deres familier en rigtig god og velsignet sommer. Vi kan nok ikke ses alle sammen, men vi kan bede for hinanden og på den måde have hinanden i tankerne.

Det har været et spændende år, som vi med ser tilbage på med glæde, og vi har mange forventninger til det nye skoleår.

Vi træffes på Gideonskolen det meste af sommerferien, men vi er der ikke hele tiden, så ring, hvis der er brug for det.

Det nye skoleår

Det nye skoleår starter tirsdag, den 5. august 2003. Eleverne møder kl. 9:00 og er i skole til kl. 11. Det bliver en velkomst og introduktionsdag. Alle forældre er varmt velkomne.