Nr. 20 - 6. juni 2003

Kost, spand og vand

Tak for hjælpen. Det var en rigtig dejlig oplevelse at arbejde sammen med medarbejdere og forældre i sidste uge, da vi gjorde gulve rent i lærecentrene og spisesalen.

Efter en gang grundig vask med grydesvampe og gulvklude, blev der lagt polish på gulvene - 3 lag i alt. Det er blevet så flot. Det er en fornøjelse at se på resultatet.

Nu er alle møbler på plads igen, og vi er klar til en fornyet indsats for at holde skolen ren og smuk.

Endnu en arbejdsdag

Lørdag,d en 21. juni 2003 - dagen efter den sidste skoledag har vi brug for hjælp til at ordne elevernes arbejdspladser. Har du tid og mulighed for det, vil din indsats være meget kærkommen.

Vi gør klar til en kursusuge og til det nye skoleår.

Zoologisk Have

Turen til Zoologisk Have i mandags var vellykket. Vi havde reserveret tid i Skoletjenesten til tre hold, som havde fine oplevelser.

Der blev set på kæledyr og slanger, på insekter og mus og skildpadder. For nogle elever kom dyrene lidt for tæt på, men alle fik en fin og positiv oplevelse.

Vi havde klargjort en del opgaver, som blev brugt til at studere dyrene i deres forskellige miljøer. Der blev også tid til at lege lidt for de elever, som gerne ville det.

Tak til Johnny Grønhøj for en fin indsats med bussen for at få vore elever frem og tilbage på en enkelt og effektiv måde.

Pinse

Eleverne har pinseferie, når de går hjem fra skole i dag. Derfor er der fri også på mandag, den 9. juni 2003.

Vi læser om Pinse i Apostlenes Gerninger kapitel 2. Nogle kalder det for kirkens fødselsdag. Det er efter Kristi Himmelfartsdag. Jesus havde sagt til disciplene, at de ikke måtte forlade Jerusalem, men skulle vente på det, Faderen havde lovet. Han sagde: "Men I skal få kraft, når Helligånden kommer over jer, og I skal være mine vidner..."

De fik kraft, og det kom på så overvældende en måde, at de ikke kunne være i tvivl om, at det var Gud, som havde sendt Helligånden til dem. Nu kunne de være vidner om det, Jesus havde sagt og gjort.

Pinse er opfyldelse af Guds løfte. Der er kraft. Vi kan være vidner om Guds nåde og kærlighed ved troen på Jesus Kristus.

Vi vil ønske alle skolens familier en rigtig glædelig pinse.

Afslutningsfest

Torsdag, den 19. juni 2003 kl. 15:30 - ca. 18 afholder Gideonskolen sin årlige afslutningsfest. Invitationen gælder alle skolens elever og deres nærmeste familie.

Ved den anledning uddeles årets mange diplomer i forhold til elevernes arbejde og indsats på andre måder.

Eleverne vil medvirke med forskellige indslag.

Vi sender nærmere invitation. Af hensyn til spisningen vil vi bede forældre om tilmelding, så vi kan planlægge.