NYHEDSBREV

Nr. 18 - 23. maj 2003 

Svømning med tøj på

 I de to sidste uger har nogle af vore elever taget flere prøver i svømning, som har krævet, at de har haft tøj på. Det gælder både livredning og prøve i at svømme med tøj på.

Det har selvfølgelig været sjovt at prøve det også. Inden længe er diplomerne klar, og så kan forældrene også glæde sig over resultaterne. 

Lift-foto

I går blev eleverne fotograferet i samlet flok på legepladsen. Det tog lidt tid at få fotografen på plads, men så var det også hurtigt overstået.

I går fik alle elever deres foto med hjem. Det er fortsat sådan, at ingen er forpligtet til at købe. Man kan aflevere billederne, hvis man ikke vil have dem. Så skal de sendes tilbage i den medsendte kuvert. Hvis man vil have billederne, skal man betale.

Omfotografering finder sted på mandag, den 26. maj. Nogle elever har ikke fået deres billeder, fordi de havde lukkede øjne, eller også var der andre oplagte fejl på billedet. Disse elever vil automatisk blive omfotograferet. Hvis andre elever ønsker en sådan omfotografering, så vil vi gerne vide det, så vi kan planlægge. 

Til USA

På lørdag rejser Else Lange til USA på skolens vegne. Hun skal deltage i en CITA-konference om akkreditering af Gideonskolen. Samtidig foregår den internationale elevkonferencen for ACE skoler fra hele verden. Det samler 5-6.000 elever, og er en slags olympiade. Det foregår i byen Lynchburg i Virginia i USA.

Else Lange er derfor væk i næste uge. Hun kommer tilbage til Danmark igen den 1. juni 2003. Vær med til at bede for Else Lange. Bed om at rejsen må forløbe godt, og at det må blive et værdifuldt udbytte for skolen.

 

Kristi Himmelfartsdag

På torsdag i næste uge er det Kristi Himmelfartsdag. Derfor har eleverne fri fra skole. Der er også fri om fredagen, så sammen med den efterfølgende week-end kan det blive en lille miniferie.

Hvis nogle ønsker SFO til deres børn på fredag, den 29. maj 2003, skal de give besked om dette til Britta Christensen senest på tirsdag i næste uge. Husk, at der skal være mindst 5 børn, for at vi holder SFO’en åben.

 

 

Store arbejdsdag

Vi beder vore forældre om at hjælpe os i næste uge. Vi vil ordne alle gulve i skolens lærecentre. Gulvene skal renses og poleres. Det kræver en del mennesker. Kom og hjælp os på onsdag, den 28. maj 2003, kl. 15 - 18 og fredag, den 30. maj 2003 fra kl. 09:00.

Der sendes nærmere besked om dette med mulighed for tilmelding, så vi kan planlægge dagene. 

Ventilation

I disse dage gennemgås hele skolens ventilationssystem for at rette fejl og sikre en bedre funktion i det daglige. Det har allerede hjulpet en del.