Nr. 13 - 11. april 2003

Påske betyder forbigang

Dødens engel gik forbi de huse, hvor blodet var smurt på dørstoplerne. Det var dengang Moses førte israelitterne ud af Ægypten. Det var en udfrielse fra slaveri og undertrykkelse gennem 400 år.

Vi fejrer påske, fordi Jesus døde for os. Han udgød sit blod på korset for vores skyld. Jesus bragte sig selv som et levende offer for at sone synden. Han skaffede dermed tilgivelse for alle mennesker, som vil tro på ham som Guds søn. Jesus opstod fra graven påskemorgen. Han overvandt døden. Den havde ingen magt længere.

Påsken er måske den vigtigste højtid, som vi fejrer. Den betyder glæde, tilgivelse og liv.

Rigtig glædelig påske

ønsker vi alle skolens familier.

Påske-gudstjeneste

I går aftes var der fuldt hus på Gideonskolen. Vi fejrede påske sammen med elever og forældre. Mere end 200 gæstede skolen.

Graham Yoko talte til os, og der var mange af vore elever, som deltog i dansen og sangen.

Det var forrygende godt, og gik til hjertet hos mange af os. Graham Yoko’s tale kan høres ved at trykke HER

Det er en stor glæde at mødes på denne måde og styrke relationer og vise, hvad vore elever er i stand til. Tusind tak til jer alle sammen for en utrolig fin aften.

Gæster fra Sydafrika

Vi har i løbet af ugen haft besøg fra Sydafrika i forbindelse med vores ACE-konference. Det har også præget skolen i denne uge. Vi har glædet os over den inspiration og hjælp, som det har betydet. Vi har i dag sagt "farvel" til Val Yoko og Pam & Graham Yoko.

Også Cynthia’s forældre og to mindre søskende ankom til os i denne uge. Det har været endnu et spændende input.

Brøndby Strand Station - bagved!!!

Tirsdag, den 22. april mødes alle vore elever på Brøndby Strand Station - BAGVED!

Eleverne skal møde kl. 08:30 med deres bagage. En lastbil vil tage al bagagen med, så eleverne kun behøver deres små ting til turen.

Husk en madpakke til den første dag. Husk også, at hjælp med bagning af kager eller boller vil blive meget påskønnet. Det kan også tages med tirsdag morgen.

Hvis forældre har brug for kontakt med os i påskeferien for at aftale nærmere, så kan mobiltelefon: 40 10 53 67 bruges. Hører vi ikke nærmere regner vi med at alle elever møder op som aftalt.

Ingen SFO

Der er ingen SFO i forbindelse med påskeferien. Vær opmærksom på det. Vi regner med at forældre, som måtte have behov for pasning har fundet løsninger siden vi ikke har hørt nærmere.