NYHEDSBREV

Nr. 11 - 28. marts 2003


Daniel

I denne uge har temaet for vore andagter og samlinger handlet om Daniel. Vi læser om ham i Det gamle Testamente i Daniels Bog. Han blev bortført til Babylon, og det hedder i dag Irak. Vi har givet en historisk ramme bag landet Irak og set lidt på, hvad der er nævnt i Bibelen om det land.

Det gælder bl.a. Daniel i løvekulen og Daniels venner i den gloende ovn. Men det er kun nogle af de særlige hændelser i Daniels liv. Daniels bog beskriver også profetier om forhold, som er aktuelle i dag. Det har været et ganske interessant perspektiv på den aktuelle krig i Irak.

UMV-rapport

I denne uge har Kim Olsen og Julie Nordfjord være på kursus i Undervisningsministeriet. Det han været for at dygtiggøre dem til elevrepræsentanter i skolens Undervisningsmiljøvurdering. I går gik de så gennem hele skolen og vurderede lokale for lokale i lyset af de kriterier, som er sat op. Resultatet findes nu i Gideonskolens UMV-rapport.

Vi er virkelig begunstiget med den smukke og funktionelle bygning, som vi har. Det er vore to elever ikke mindst blevet klar over, når de har lyttet til andre elevers beretning om deres skoler.

Tak til jer to for en fin indsats.

ACE-konference

I næste uge er vi værter for en Nordisk ACE-konference. Det foregår på fredag og lørdag, den 4. og 5. april. Vi får besøg fra Norge, Sverige og Danmark. Gæstetalerer kommer fra Sydafrika. Vi glæder os til at hilse på Graham og Pam Yoko og Val Yoko.

 

Skolen lukker kl. 12 på fredag! Hvad med SFO?

På fredag lukker skolens kl. 12. Vi skal nå at gøre klar til konferencen, som starter kl. 13.

Elever, som skal blive i SFO’en bedes venligst give Britta Christensen besked senest på tirsdag, så vi kan planlægge. 

Afghanistan

I dag havde vi besøg af Sven Straarup, som har været udsendt som FN-soldat i Afghanistan. Han fortalte op sin opgave, sine indtryk og om landet Afghanistan. Tak for en rigtig god oplevelse. 

Musik skal der til

I denne uge har vi haft glæden af at lytte til en del af vore elever i forbindelse med vores morgensamling. Vi har fået en lille forsmag på påskegudstjenesten, og det har været hyggeligt og dejligt. 

Påske - og SFO

I forbindelse med påskeferien, er der åbent i SFO på følgende dage: Mandag - Tirsdag - Onsdag, den 14.- 15. - 16. april 2003. Forældre, som er interesseret i at benytte dette tilbud skal give besked til Britta Christensen senest mandag, den 7. april 2003. Der skal mindst være 5 elever for at der er åbent.

 

Velkommen til

Påskegudstjeneste

Torsdag, den 10. april kl. 18:30 - 20. Graham Yoko taler, skolens elever medvirker. Alle skolens familier er velkommen.

Det ville også glæde os at se bedsteforældre, onkler og tanter og andre, som har lyst til at se Gideonskolen "klædt på til påske".

Der serveres en forfriskning i forlængelse af gudstjenesten.