Nr. 08 - 7. marts 2003

Konsultationer

På tirsdag og onsdag i næste uge afholder vi dette skoleårs anden forældrekonsultation.

Det er et godt tidspunkt at evaluere. Vi glæder os til igen at mødes med forældre og elever og se lidt nærmere på den enkeltes arbejdssituation. Det gælder naturligvis de faglige sider, men også en lang række andre sider af skolens hverdag, som er vigtige for elevernes samlede udvikling.

Som altid regner vi med at samtalen føres i en positiv og afslappet atmosfære. Der er "dækket op" i den gule forhal, så forældre og elever, som venter er fornuftigt beskæftiget. Der bliver også en lille servering, og det er også en god anledning til at møde andre forældre og repræsentanter fra skolens bestyrelse.

Gideonskolen sender elevernes undervisningsrapporter med hjem på mandag. Vi havde planlagt, at det skulle ske i dag, fredag, men der kom for mange små forhindringer. Det beklager vi.

Tidsplanen for konsultationen vil ligeledes blive sendt med hjem på mandag. Vi vil bestræbe os på at imødekomme forældrenes ønsker om tid maksimalt. Eleverne skal senest i dag have afleveret svartalonen med ønske om tid fra forældrene.

Der er afsat 20 minutter til hver konsultation. Vi har erfaring for at det er passende tid. Skulle der være behov for mere tid, vil vi gerne mødes igen med elever og forældre på et andet tidspunkt.

Velkommen til forældrekonsultation.

Hjælp med boller og bagværk!

Vi har opfordret forældrene til at hjælpe os med lidt bagværk i forbindelse med konsultationen. Hvis det er muligt, vil vi bede om, at det tages med i skole tirsdag eller onsdag morgen, så vi kan nå at rette det an. Tusind tak for hjælpen!

Kristne skoleledere

På torsdag i næste uge er Gideonskolen vært for et halvårligt skoleledermøde for de kristne friskoler.

Gideonskolen er medlem af Foreningen for Kristne Friskoler. Der er omkring 35 friskoler med i denne forening. Formanden er Kai Hansen, som også er en af Gideonskolens forældrevalgte tilsynsførende.

Vi glæder os til at have besøg på skolen. Det er dejligt at kunne vise skolen frem. Vi er rigtig glade for vores skole, og den fremtræder i en smuk ramme.

Noget nyt at se på

I onsdags modtog vi de mange fisk til skolens akvarium. Der er ca. 45 fisk, som svømmer rundt. Det er alle sammen ciklider. De er hentet fra den sydlige del af Afrika, nærmere bestemt fra Malawi-søen, som har forbindelse til Victoriasøen i Tanzania. Nogle af vore elever har sat sig for at beskrive de mange forskellige ciklider, så vi får navn på dem og får en beskrivelse af deres særlige art.

I går blev en del nye billeder sat op på skolen. Det skal give vore elever noget nyt og spændende at se på. I dag kan de gå lidt på opdagelse for at finde de nye billeder.

Vi har i går modtaget en video projektor, som er købt i Singapore. Gennem nære og gode venner har vi fået et fornemt udstyr til en overkommelig pris. Vi glæder os til at bruge den på skolen både i vore samlinger og til nyhedsformidling via Internet.

Genindskrivning

I forbindelse med forældrekonsultationen vil vi bede forældrene om at genindskrive deres børn som elever på Gideonskolen med henblik på næste skoleår.

Vi ønsker med det at give forældre anledning til at overveje om Gideonskolen fortsat er det bedste skoletilbud til deres børn. Vi beder forældre om at tage erklæringen med til konsultationen.