Nr. 06 - 14. februar 2003

730 liter vand

I mandags blev skolens nye akvarium sat op. To eksperter hjalp os med at få det fine akvarium på plads. Der var stor forventning og mange elever til at hjælpe. Smukt så det ud, da det sidst på dagen var færdigt, gulvet blev vasket og der var ryddet op.

Stor var overraskelsen og skuffelsen, da vi tirsdag morgen måtte skynde os at tømme akvariet igen - det var nemlig utæt. Vandet fossede ud af bunden. Arbejdet var stort, men følgevirkningerne overskuelige.

I løbet af dagen ankom et nye akvarium, som blev klargjort af vore eksperter, og denne gang ser det ud til at holde.

Det er smukt - og bliver endnu finere, når der kommer fisk i efter vinterferien. Jo, det skal nok skabe liv i forhallen og på skolen.

Nye datoer for konsultation

Vi har desværre måtte ændre datoerne for de kommende forældrekonsultationer. Det skyldes sammenfald med andre vigtige arrangementer, som skolen er involveret i. Vi beder forældre om at være ekstra opmærksomme på de nye datoer.

Undervisningsrapporten sendes hjem fredag, den 7. marts 2003.
Konsultationerne bliver i den efterfølgende uge: tirsdag og onsdag, den 11. og 12. marts 2003.

Vi håber, at de nye datoer ikke skaber unødige vanskeligheder for skolens forældre, og vi håber på, at alle kan deltage.

Vi planlægger lejr

Vi har nu endeligt planlagt lejr i foråret. Turen går endnu engang til Hvidekilde.

Lejren bliver i uge 17. Det er umiddelbart efter påske. Vi skal af sted tirsdag morgen den 22. april og kommer hjem igen fredag den 25. april ved middagstid.

Lejren er planlagt for alle skolens elever, og vi kender Hvidekilde rigtig godt. Det bliver igen en fin ramme om forårets lejrtur.

Vi har undersøgt muligheder for at have lejr andre steder, men det er endnu ikke lykkedes at finde et sted, hvor vi kan være alle sammen.

Besøg fra Tjekkiet

I dag har vi haft et dejligt besøg fra Tjekkiet. Det er vore venner Karel & Darina Sedlacek, som var værter for vore ældste elever, da de besøgte Tjekkiet i november.

Det gav anledning til at forny bekendtskabet og se video fra den dejlige tur.

Vinterferie

I næste uge (uge 8) har skolen vinterferie. Der er heller ikke åbent i skolens SFO.

Vi ønsker vore elever og deres familier en rigtig god uge, og glæder os til at se alle igen friske og udhvilede mandag, den 24. februar 2003.

Lus

Vi har også i øjeblikket enkelte tilfælde af lus. Vi har valgt at give en information til alle i forbindelse med vinterferien om dette.

Vi opfordrer alle vore forældre til at se eleverne grundigt efter, så det bliver en god ferie og en god - lusefri start efter vinterferien. Det er ingen skam at have lus - blot man gør noget ved det.