Nr. 04  31. januar 2003

Det brænder

I går fik vi på ny uanmeldt besøg af brandtilsynet fra Vallensbæk kommune. Alt var i orden, og vi får nu en godkendelse uden bemærkninger.

Vi har i sidste uge haft elektrikeren til at gennemgå skolens el-system, nød- og paniklys og de magnetiske dørholdere som en forberedelse for dette brandtilsyn.

Der er nu også opsat en pladsfordelingsplan og en brand- & evakueringsinstruks, så alle kan følge med og føle sig sikre, fordi der ligger en gennemtænkt rutine.

Vi har aftalt med myndighederne, at der skal holdes en brandøvelse, så eleverne ved, hvad det betyder. Vi har sagt til vore elever, at vi vil lave en prøve i næste uge, men vi ser lige vejret lidt an.

Det er en god anledning til at bede forældrene checke elevernes indesko, så de ikke går på strømpesokker.

Personalia

Christina Johansen slutter som medarbejder på Gideonskolen i dag. Hun har været syg siden midten af november, og er ikke rask endnu. Hun har selv sagt op. Vi siger varmt tak for hendes indsats på skolen og ønsker hende alt godt også fremover.

Elsebeth Pedersen er en ny medarbejder, som begynder på mandag. Hun overtager en del af de funktioner som står åben efter Christina Johansen. Elsebeth Pedersens hovedopgaver bliver at være monitor i Juniorlærecenteret.

Else Lange er snart på banen igen. Det glæder vi os alle sammen til. I den første periode bliver det på halv tid, men selv det vil være en stor hjælp.

Vi orienterer i øvrigt på halvårsmødet mere om personalesituationen.

Nye elever

I denne uge har vi budt to nye elever velkommen. Det gælder Nick Kristensen (C1), Simon Sørensen (C3). Begge har været igennem en uges introduktion, og i denne uge har det væert "alvor".

På mandag modtager vi to nye elever. Det er Asibé (B2) og Maame (C2) Sekyere. Begge har gået på en ACE-skole før, så det bliver ikke så vanskeligt for dem at starte på Gideonskolen.

Vi byder alle vore nye elever varmt velkommen.

Alsidig personlig udvikling

Ved forældremødet på tirsdag vil vi tale lidt mere om dette begreb. Vi har udarbejdet et katalog for Gideonskolen, så alle kan følge med i, hvordan vi arbejder for at sikre elevernes alsidige personlige udvikling. Begrebet er introduceret af Undervisningsministeriet og retter sig primært mod folkeskolen. Vi har også her ønsket at stå mål med de samme forventninger, og derfor har vi udarbejdet denne beskrivelse.

Særligt interesserede forældre kan downloade den samlede beskrivelse HER (Adobe Acrobat pdf format)

Velkommen til
Midtvejsmøde

Vi har modtaget svartalon fra de fleste familier vedrørende forældremødet på tirsdag, den 4. februar kl. 19.

Vi kan modtaget tilbagemeldinger på mandag også, hvis det ikke er nået endnu.

På glatis

I går oplevede vi en herlig stemning på moon-car-banen. Den nyfaldne sne lavede en spændende glidebane for vore elever, og der var trængsel på banen - men det var rigtig sjovt.