NYHEDSBREV

Nr. 02 - 17. januar 2003 

I sne står urt og busk ...

Hvilken forandring! På en uge er skolens omgivelser forvandlet fra et vinter-sne-billede til næsten forår. Det blæste kraftigt i går og i dag, men ellers er sneen smeltet og væk.

Men vi havde en rigtig dejlig tur sidste fredag for en meget stor del af skolens elever.

Den nærliggende kælkebakke blev næsten slidt op af skolens elever. "Hvid dag" blev en dejlig oplevelse for både lærere og elever. Se de dejlige billeder.

Vi får jo nok en del sne endnu, men foreløbig ser vejret ret gråt ud!


Nyt telefonsystem

I dag fik Gideonskolen et nyt telefonsystem. Vi har arbejdet mede det længe og forberedt det grundigt. Vi skylder en stor og varm tak til Lars Schultz, som også på dette felt har hjulpet os med know-how og praktisk indsat for at få det hele på plads.

Skolen får nu en langt bedre betjening af vore forældre og andre, som ønsker at få kontakt med Gideonskolen. Foruden en del stationære telefoner er det indkøbt 5 trådløse telefoner, så man ikke skal ringe forgæves.

Systemet indeholder også en voice-mail og mulighed for at lægge besked med sygemelding af elever. Den kan bruges, hvis fraværet er helt almindeligt.

Ved hjælp af en indbygget omstillingsanlæg kan man målrettet få fat i de rigtige personer med det samme eller lægge besked til dem.

Der er mange flere muligheder gemt i det avancerede system, men vi skal have tid til at vælge ud og vokse med det.

Telefonsystemet er installeret i dag, men giv os lidt tid til at blive vant til det, og tilgiv os, hvis vi ikke kan bruge det fuldt ud med det samme. 

Ubudne gæster

Natten mellem tirsdag og onsdag havde vi indbrud på Gideonskolen. Vores alarmsystem fungerede perfekt, og de uindbudte gæster forsvandt hurtigt. Desværre med et par computere og nogle af de nye telefoner. Heldigvis fungerede skolens back-up og i løbet af onsdagen var systemet på plads igen. En enkelt rude var smadret, og den bliver udbedret snarest. 

Bonusbutik

På fredag, den 24. januar 2003 har vi igen bonusbutik. Vore elever har samlet sammen siden efterårsferien, og nu er det tid til at omsætte de mange bonus til ting og sager. 

59 til fodbold

Vi stiller med 7 hold til den indendørs fodbolddag fredag, den 31. januar 2003 i Ravnsborghallerne i Køge. Det gælder elever fra 4. til 9. klassetrin. Vi har lejet en HT-bus billigt og en af skolens forældre er chauffør for os. Tusind tak for det. Det bliver festligt med en anderledes dag og et møde med de andre kristne friskoler.

 

Dato-plan

Midtvejsmøde
   tirsdag, den 4. februar 2003 kl. 19:00
   Vi beder forældrene om at reservere aftenen.


Vinterferie (uge 8)
  
lørdag 15. februar til søndag 23. februar 2003.
  
 (Husk, at SFO’en er lukket i vinterferien)


Undervisningsrapport
  
hjemsendes mandag, den 3. marts 2003


Konsultationer

   onsdag og torsdag, den 5. og 6. marts 2003