Nr. 01 - 10. januar 2003

Godt nytår 2003

Til alle vore elever og deres familier skal der lyde et varmt "Godt Nytår 2003" fra Gideonskolen.
Vi er kommet godt i gang med det nye år, og der er nu gået en hel skoleuge.
Vi ser med forventning frem til det nye år, og glæder os til snart at mødes med forældrekredsen igen.

Mængder af sne

Sneen var lidt af en overraskelse, da vi mødte på skolen i mandags. Vi havde ryddet vejen til skolen en gang efter nytår, men det kunne ikke ses, da vi skulle i skole.

For første gang i skolens historie kunne bilerne ikke køre ind på parkeringspladsen før der var ryddet sne. Heldigvis var der mange hjælpende hænder, så i løbet af man-dagen var der plads til parkering igen.

Tak for tålmodighed og fleksibilitet blandt forældrene. Det kunne have været lidt kaotisk, men alt gik godt.

Eleverne nød det herlige vintervejr, og der blev udfoldet meget fantasi og kreativitet for at finde på lege i sneen.

Vore Moon-cars blev ikke taget frem i disse dage. I stedet bliver banen brugt til slæder, som eleverne selv har bragt med. Det giver fest og farver over skoles hverdag.

Sne til leg

Sneen er et herligt lege-redskab, men den må ikke bruges til at genere andre. Sådan er reglen på Gideonskolen. Derfor må der ikke kastes med sne. Man må heller ikke på anden måde bruge sneen til at gøre andre kede af det.

Bag-jul

Her er et glimt fra skolens jule-afslutning. Der var sang og glæde og omdeling af gaver til skolens mange elever i forbindelse med den sidste skoledag i 2002. Se blot her, hvordan det gik til.

Fodbolddag

Fredag, den 31. januar 2003 er vore elever fra 4. - 10. klasse inviteret til indendørs fodbold i Køge. Det er Billesborgskolen, som inviterer. Vi skal mødes med Samuelskolen og dyste i to divisioner om pokalen. Det vil være blandede hold, så både drenge og piger er inviteret.

Turneringen foregår i Ravnsborghallerne i Køge. Der sendes nærmere information hjem, når vi er klar med programmet.

Midtvejs-møde

Hvert år har vi inviteret skolens forældre til et midtvejsmøde i begyndelsen af det nye år.

I år er mødet planlagt til tirsdag, den 4. februar 2003 kl. 19.

Vi vil orientere om skolens samlede situation - både undervisningsmæssigt, økonomisk og elevtalsmæssig.

Vi beder forældrene om at reservere aftenen, så kommer der nærmere besked senere.