Nr. 41 - 20. december 2002

Lad os gå og se ...

Hyrderne fik en fantastisk hilsen julenat fra englene, da de vogtede deres får på marken. "Fred til mennesker med Guds velbehag!"

Hyrderne besluttede sig for at gå og se det, som er sket, og de fandt barnet som lå i krybben. De kunne have "rystet" oplevelsen. Måske var det noget, de havde drømt, måske ville de blive til grin, måske var det bedste ikke at tale med nogen om det. Men sådan gik det ikke. De ønskede at gå og se - og de fandt at det var rigtigt.

Gud inviterer os til at smage og se, at Gud er god, og at Hans tilbud om frelse er for alle mennesker. Der er en fred, som kan fylde det enkelte menneske, som har virkning både over for Gud og over for andre mennesker.

Bibelen siger, at det er en fred, som verden ikke kan give, en fred som er der trods omstændigheder, som ikke altid er gunstige. Midt i virvaret omkring os er der en fred, som Gud giver - og den holder også når julen er forbi og en grå og lang januar kommer.

Vi ønsker for alle vore elever og familier at den fred, som overgår al forstand må nå hver enkelt i denne juletid.

Rigtig glædelig og velsignet jul og godt nytår - ønsker vi alle skolens familier og venner.

Grantræet var vel besøgt

Det blev en virkelig succes med opførelse af "Grantræet" på Gideonskolen i fredags. Mere end 300 var til stede og så og oplevede H. C. Andersens eventyr i sang og spil. Tak til jer alle sammen som kom og tog del i den spændende opsætning.

Vi skylder en specielt tak til Rose Broholm og Annette Due Jensen, for en fornem indsats for at udvikle og skabe sammenhængen.

På besøg på rådhuset

I tirsdags var en stor del af skolens elever på besøg på Vallensbæk Rådhus. Vi bragte et levende julekort til borgmester Kurt Hockerup og alle rådhusets medarbejdere. Eleverne sang og dansede, og der blev bragt hilsener og kvitteret for disse med gode tanker og ønsker.

Juleafslutning

I dag har skolens elever haft deres egen fest. Efter en gudstjeneste med uddeling af "Godt-Klaret"-beviser var det tid til at gå omkring juletræet og synge de traditionelle salmer og sange. Hver elev fik en lille gave som en særlig julehilsen fra Gideonskolen.

Derefter var et festbord dækket til afslutning af dagen for elevernes vedkommende. Alle blev sendt hjem kl. 11 med de bedste ønsker om en god jul og et godt nytår.

Første skoledag i 2003

Den første skoledag efter nytår er mandag, den 6. januar 2003.