Nr. 38 - 29. november 2002

Skolens elever opfører:

H.C. Andersens:

GRANTRÆET

Alle skolens elever med familier og pårørende er meget velkomne.
Der bliver en lille servering i forbindelse med arrangementet.

De første juletræer hentet

I går blev de første juletræer hentet til pynt på Gideonskolen. I år blev det forskolen, som tog til Værløse sammen med nogle af de lidt større drenge.

Vi skal bruge træerne til dekorationer på og omkring skolen og i forbindelse med "Jul på Gideonskolen" den 13. december.

Det blev som altid en festlig tur, og vejret holdt, så træerne kunne skoves og bringes hjem til skolen.

Der blev passet godt på de små, som fik lov til at save et af træerne af rode, så det kunne bringes ud til den ventende bil. Det var 5 stolte gutter, som kom tilbage med dagens høst.

I mudder til knæene

Det gik ikke helt så godt med de store drenge. Det er ikke altid en god idé at skyde genvej over en våd mark. Flere af drengene gik i mudder til knæene, og da de skulle reddes, var der flere, der sad fast. Her er en lille billedserie, som viser lidt om forløbet.

Det endte heldigvis godt, og alle kom på benene igen og blev forkælet og ordnet hjemme hos Else Lange, som hyggede om drengene til en frokost lidt senere.

Så er der pyntet op

I dag blev der pyntet op til advent og jul på Gideonskolen. En del elever var inviteret til at hjælpe med at få skolens gjort "juleklar".

Dekorationer blev sat op rundt omkring på skolen, og stjernerne kom op i alle vinduer. Nu er det jul igen.

Det er en glæde at kunne vise Gideonskolen i "festtøj". Vi ved, at det blev bemærket sidste år, og det vil det sikkert også i år. Vi vil gerne, at skolen bliver et lysende eksempel i lokalområdet.

Stjernen ledte visemænd

Når vi ser stjernerne i vinduet på Gideonskolen leder det vore tanker hen på stjernen, som ledte de vise mænd til Jesus. Vi har også en ledestjerne, siger digteren i julesangen, "og når vi den følger gerne, kommer vi til Jesus Krist".

Det er det vigtigste signal at sende fra Gideonskolen i denne jul: at finde Jesus Kristus, verdens frelser.

Vi vil gerne være med blandt de mange, som viser denne Jesus ære, tak og pris for det store offer, som blev bragt for os alle sammen. Jesus er Gud kærlighedsgave til os alle sammen.