NYHEDSBREV

Nr. 35 - 8. november 2002 

Høstgudstjeneste

Det blev igen en rigtig dejlig anledning til at mødes med skolens familier, da vi i lørdags have høst-gudstjeneste.

Skolens elever medvirkede med dans og drama og gjorde det rigtig godt. Selv om en af hovedpersonerne blev syg, blev en stand-in fundet, og programmet kunne gennemføres som planlagt.

Tak til jer alle sammen for en rigtig dejlig dag. 

Hilsen fra Tjekkiet

I går morges havde vi direkte telefonforbindelse til Tjekkiet under vores morgensamling. Det var godt høre fra Claus Nilsson og vore store drenge. De har det godt og har haft nogle forrygende gode oplevelser.

Vore tjekkiske venner har arrangeret ture til Pragh Castle og til Theresienstadt samt en særligt kloster tæt på Pragh. Vi glæder os til at få de mere detaljerede rapporter, når holdet kommer tilbage lørdag morgen.


Klodshans vandt

Så fik familierne anledning til at se deres drenge og pigers præsentation af H. C. Andersens: "Klodshans". I går aftes var der et rigtig godt fremmøde fra den aktuelle dansk-gruppe sammen med deres til det både morsomme og alvorlige eventyr.

Hjælp til drama

Debbie Aylward kommer hver torsdag og hjælper os med dansk og drama. Hun var sammen med os det første år, Gideonskolen startede, og nu har hun i mellemtiden taget en uddannelse som dramainstruktør. Vi er meget glade og taknemmelige for den fine hjælp, vi har fået.


Rengøringshjælp

Tak for en fælles indsats til en del forældre, som i dag har lovet at hjælpe med at gøre skolen rigtig fin. Vi ønsker at skolen skal være præsentabel, når vi på mandag får besøg fra Undervisningsministeriet. 

Bestilling af skolemælk

Så er det igen tid til at betale for skolemælk. Skolens elever får i næste uge girokort med bestilling og betaling af skolemælk. Det gælder næste halvår i 2003.

Vi gør igen opmærksom på, at man ikke kan bestille kakaomælk og MINImælk.

Betalingsfristen er sat til den 29. november 2002. Det skal nøje overholdes, hvis mælken skal være klar fra den første skoledag efter nytår.

Husk også på, at Gideonskolen ikke har noget at gøre med bestilling og registrering af betaling.