Nr. 34 - 1. november 2002

Høstgudstjeneste

Lørdag, den 2. november kl. 10 - 12 på Gideonskolen

Velkommen

Så er det i morgen, lørdag, den 2. november 2002, vi mødes til endnu en festdag på Gideonskolen. Velkommen til høstgudstjeneste kl. 10 - 12.

Det bliver også første gang, vi prøver skolens nye scene. Den er blevet færdig i denne uge. Tak til forældre, som har lavet forarbejdet.

Skolens elever har arbejdet hårdt i denne uge for at blive klar til i morgen. Vi glæder os til at præsentere "Agape" for alle vore familier. Der bliver også andre elevindslag, og Michael Jensen vil tale til forældrene, mens børnene har et lille program for sig selv.

Vi slutter samlingen med lidt kaffe/the/saft og småkager/frugt.

Alle er varmt velkomne!

Konsultationer

Det var hyggestemning på Gideonskolen i tirsdags og onsdags. I forbindelse med forældrekonsultationerne blev skolens nye møblement i den gule forhald prøvet. Kafé-stemningen var tydelig og faldt i alles smag.

Der var også anledning til at se lidt video fra lejren på Hvidkilde, og skolens elever kunne lege eller tegne/farve i ventetiden.

Tak til de mange, som kom med kage og andet brød. Det var dejligt at kunne spise lidt ind imellem.

Vi er meget glade og taknemmelige for de mange samtaler. Det er nyttigt at se tilbage og planlægge sammen.

Tak de mange gode råd og for alle opmuntringer og et flot feed.back til os i forbindelse med konsultationerne.

Der er ganske få familier, som ikke kunne komme. Vi beder de pågældende om at aftale tid til samtale med os, så ingen bliver "glemt".

Kulde & mørke

Vi går en sæson i møde med forandring i vejret. Det stiller større krav til elevernes påklædning både ude og inde.

Selv om vi har skiftet fra sommertid, er det mørkt om morgenen, når eleverne tager til skole. De skal huske reflekserne og være mere omhyggelig i trafikken.

Vi har det dejlig varmt inden døre, men der skal skiftes sko, og vi vil bede alle om at skifte til indesko. Vi har varme i gulvet de fleste steder, men der er brug for at beskytte strømper og fødder mod snavs og kulde.

Klodshans på torsdag

Eleverne fra junior-lærecenteret glæder sig til at vise alle deres forældre resultatet af arbejdet med H. C. Andersens: "Klodshans".

Derfor har vi inviteret forældre og søskende til en forestilling:

Torsdag, den 7. november 2002 kl. 18:30 på Gideonskolen.

Skulle andre være interesseret i at se med, er de også hjertelig velkommen.

3.-9. november 2002
Elever i 8.-10. klasse på skolerejse til Tjekkiet med Claus Nilsson

Torsdag, den 7. november 2002
"Klodshans" kl. 18:30

Mandag, den 11. november 2002
Besøg fra Undervisningsministeriet

Fredag, den 13. december kl. 15:30 - ca. 17
Familiejul på Gideonskolen

Reservér dagen. Mere om programmet senere.