Nr. 33 - 25. oktober 2002

Konsultationer

I næste uge har vi inviteret alle elever og forældre til konsultation. Det er den første konsultation i dette skoleår. Vi glæder os til at mødes med vore familier igen.

Det handler naturligvis om elevens udbytte af undervisningen på Gideonskolen. Det gælder både den faglige del og det trivselsmæssige.

Vi har rigtig gode oplevelser ved at være sammen med forældre og elever på denne måde for både at se tilbage og frem.

Undervisningsrapporten sendes hjem på mandag sammen med en tidsplan, hvor vi har reserveret tid til samtale på baggrund af forældrenes ønsker.

Undervisningsrapporten beskriver i ord, hvordan det går med den enkelte elev i generelle betragtninger, på det faglige område og i relationerne til både kammerater og medarbejdere. Der er også en oversigt over elevens udvikling i PACEs, og på bagsiden finder man en beskrivelse af elevens personlige udvikling.

Vi forsøger at holde tidsplanen og beder forældrene om at hjælpe os med det. Der er afsat 20 minutter til hver elev. Almindeligvis er det en passende tid. Skulle der være behov for at tale sammen ud over dette, så finder vi et andet tidspunkt.

På kursus

I denne uge har vi haft 3 medarbejdere fra Thisted på kursus. Det har givet lidt ekstra inspiration og indhold i denne uge. Vi har ønsket at hjælpe vore venner til rette og give dem nogle indtryk fra vores skolen, som de kan tage ned hjem.

Til Tjekkiet

De 7 ældste af vore elever skal med Claus Nilsson til Tjekkiet fra den 3. til den 9. november 2002. De skal besøge nogle af skolens venner i Pragh og oplever lidt af landets historie og geografi og hverdag. I den forbindelse vil vi invitere til

Forældre/elev-orientering for 8.-10. klasses elever på Torsdag, den 31. oktober 2002 kl. 19:00

Velkommen til Høst-gudstjeneste

Lørdag, den 2. november kl. 10 - 12 på Gideonskolen

Vi glæder os til at se rigtig mange af skolens familier til en festlig samling.

Skolens elever har forberedt et fornemt drama, som hedder "Agape" og et par andre optrin, som vi tror vil være inspirerende at se.

Der vil blive serveret en lille forfriskning i forbindelse med samlingen.

Særligt program for de yngre elever, mens Michael Jensen bringer en hilsen til de voksne.

Kom og vær med: mor & far, bedsteforældre, onkler og tanter, søskende og andre i familien, som har tid og lyst.

Klodshans

En del af vore eleverne i juniorlærecenteret har i danskundervisningen med Benedikte arbejdet med opsætning af H. C. Andersens: "Klodshans" som teater.

I den anledning vil vi invitere forældre og søskende til en præsentation

Torsdag, den 7. november 2002  kl. 18:30 på Gideonskolen.

Skulle andre være interesseret i at se med, er de også hjertelig velkommen.

Program:

Besøg fra Undervisningsministeriet:
Mandag, den 11. november 2002.

Familiejul på Gideonskolen
Fredag. den 13. december kl. 15:30 - ca. 17. Reservér dagen. Mere om programmet senere.