Nr. 32 - 11. oktober 2002

Efterårsferie

I næste uge har vi efterårsferie. Det betyder, at den første fjerdedel af skoleåret er gået. Det er et godt tidspunkt at vurdere, hvor langt vi er nået.

Når det gælder elevernes PACEs, så skal man på nuværende tidspunkt helst have lavet 3 i hvert fag. Det er der rigtig mange elever, som har. Det betyder, at de 12 PACEs, som hører til et års pensum, kan nås. Det er en glæde at opleve, hvordan vore elever arbejder. Langt de fleste forstår at sætte mål og arbejde med deres daglige udfordringer, så de kommer igennem de planer, der er lagt.

I efterårsferien er der tid til at være sammen som familie. Det ønsker vi, at rigtig mange af vore familier har mulighed for. Familien er den vigtigste base for børnene. Det er her de nære relationer skal være. Der er ingen SFO i efterårsferien.

Vi ønsker alle en rigtig god efterårsferie, og på gensyn mandag, den 21. oktober 2002 til en helt almindelig mandag.

Fra skovturen på lejren i Hvidekilde.

Bonusbutik

I dag har vi haft den første bonusbutik i dette skoleår. Siden skolestarten har vore elever stort set hver uge tjent bonus. Nogle flere end andre. Bonus er incitamenter - små opmuntringer - for at arbejde godt og ansvarligt og være hjælpsomme i det daglige, huske sine sedler og meget andet.

Almindeligvis vil eleverne modtage 100 - 150 bonus om ugen for en almindelig uge. Nu har vi bonusbutik, så de mange bonus er omsat til praktiske og nyttige ting.

Der er alt, hvad man har brug for til arbejdet i lærecenteret: blyanter, kuglepenne, linealer, viskelædre og meget andet. Der er også legetøj af forskellig slags og noget at gå på opdagelse i og med. Vi glæder os over at kunne belønne vore elever med et godt tilbud.

Besøg hos borgmesteren

Vi har i dag aflagt vores borgmester i Vallensbæk et lille besøg. Vi ønsker at opdatere Kurt Hockerup lidt om skolens situation og planer. Det har altid været en gensidig positiv oplevelse at tale med borgmesteren. Vi håber også, at vi kan lægge lidt planer sammen for fremtiden, men det vil vi kunne fortælle mere om siden.

Undervisningsrapporter

I løbet af de næste par uger vil den første undervisningsrapport være klar. Alle skolens elever får en sådan rapport, som fortæller om elevens udbytte af undervisningen.

Der er en generel beskrivelse med ord, en oversigt over udviklingen i PACEs og en oversigt over elevens personlige udvikling.

Den danner grundlag for de forældrekonsultationer, som følger efter i slutningen af oktober.

Undervisningsrapporter
hjemsendes mandag, den 28. oktober 2002.

Forældrekonsultation
finder stede tirsdag og onsdag, den 29. og 30. oktober 2002.

Høstgudstjeneste
med optræden af skolens elever: lørdag, den 2. november 2002 kl. 10.

Henry Jakobsen på besøg

I denne uge har vi haft besøg af Henry Jakobsen et par gange. Der er nogle små reparationer, som skal laves på huset. Det bliver gjort i næste uge, og derved vil skolen få en ekstra fin fremtræden. Vi er meget taknemmelige for den indsats, som bliver gjort. Tusind tak, Henry Jakobsen