Nr. 31 - 7. oktober 2002

Sol - og næsten sommer

Vi havde en særdeles vellykket lejr på Hvidkilde i sidste uge. Vejret var utroligt dejligt. Solen skinnede fra en næste skyfri himmel hver dag, og det gav helt ekstraordinære muligheder for at være ude og lege ude.

Blandt de mange særlige oplevelser denne gang var løb i skoven, som Ulla Hansen tog sig af. De store elevers løb var tilrettelagt af Hillerød Terrænløberforening. Alle gruppe var i skoven til forskellige arrangementer og havde nogle fine oplevelser.

Temaet for vores Bibelsamlinger var: Bibelens Helte. Mange af dem kunne de fleste nikke genkendende til: Josua, som troede Gud, så Jerikos mure faldt, Daniel, som blev kastet ned til løverne, og Esther, som reddede en hel nation. Der er mange flere foruden dem. Vi kan alle være blandt "Bibelens Helte", også i dag. Det gælder om at følge Gud og finde den plan, Han har lagt for hver enkelt af os. Det er en stærk udfordring, som handler om lydighed, ærlighed og udholdenhed.

Hvidekilde er en pragtfuld lejr, som vi gerne kommer tilbage til en anden gang. Der er så mange muligheder både inde og ude.

Tak til forældre, som hjalp os med kager og støtte på anden måde. Vi glæder os til at vise video fra lejren, men allerede nu kan man se billeder fra lejren. Brug internet på adressen: www.gideonskolen.dk

Velkommen

Vores nye medarbejder fra Sydafrika, Gillian Smook, ankom til lejren i onsdags og deltog resten af lejren.

Gillian Smook vil overtage en del af Lissette Jensens skema. Hun vil arbejde med gruppetimer i engelsk og idræt, og desuden være i det store lærecenter som monitor.

Vi har fået et rigtig godt indtryk af hende og glæder os til det kommende samarbejde.

Team af tilsynsførende

Fra 1. oktober er Kaj Hansen tiltrådt som ny tilsynsførende på Gideonskolen. Sammen med Claus Mester-Christensen danner de et team af forældrevalgte tilsynsførende.

Kaj Hansen er formand for Foreningen af Kristne Friskoler og desuden skoleleder på Andreasskolen i Holbæk. Vi er meget taknemmelige for Kaj Hansens tilbud om at medvirke på Gideonskolen og byder ham varmt velkommen.

Kalenderen

Undervisningsrapporter hjemsendes mandag, den 28. oktober 2002.

Forældrekonsultation finder stede tirsdag og onsdag, den 29. og 30. oktober 2002.

Høstgudstjeneste med optræden af skolens elever: lørdag, den 2. november 2002 kl. 10.

Efterårsferie

På fredag har vore elever efterårsferie. Så er den første fjerdedel af skoleåret gået. Vi minder om, at der ikke er nogen SFO i efterårsferien. Eleverne skal møde igen til en almindelig skoleuge mandag, den 21. oktober 2002.