Nr. 21 - 14. juni 2002

Kultur i Brøndby

I fredags deltog Gideonskolen i åbningsfesten for Brøndby kommunes kulturdage. Vore elever marcherede gennem Strandesplanaden med bannere og sang til plænen foran Brøndby Strand Kirke. Før og efter de officielle taler fra borgmester Kjeld Rasmussen og integrationsminister Bertel Haarder dansede vore elever til stor glæde for rigtig mange gæster.

Det blev af de gode dage, som gav Gideonskolen en fin anledning til at vise flaget. Vi var rigtig glade for at være med.

Kan du huske?

Ib Johansen benyttede anledningen til at hilse på Bertel Haarder, som var undervisningsminister i 1992, da vi startede den første A.C.E. skole i Danmark. Sammen med Trevor Yoko besøgte vi dengang Bertel Haarder, og det var en god anledning i fredags til at spørge: "Kan du huske?".

Bertel Haarder takkede for en "rigtig god skole", og fordi vi ikke var "en hvid skole". Han glædede sig over at se, at der var mange nationaliteter på Gideonskolen.

Med Gud i baghånden

Det var overskriften i Jyllandsposten i lørdags. Gideonskolen var med i avisen på en hel side. Journalist Mie Stage havde fået en god forståelse af, hvem vi er, og hvad vi laver på Gideonskolen. Det fine billede fra skolens festsal satte en fornem ramme om artiklen. Den er nok værd at læse.

Foto lidt fra oven

På mandag komme Dansk Skolefoto for at tage et såkaldt "lift-foto" af Gideonskolen med alle vore elever. Vi forventer at stille eleverne op på legepladsen, og så vil fotografen tage et billede af alle elever ser fra oven. Vi håber, det bliver klar inden sommerferien, så vi kan se resultatet.

Afslutningsfest

Torsdag, den 20. juni 2002 kl. 15:30 - 17:30 på Gideonskolen.

Uddeling af diplomer til skolens elever og festprogram med skolens elever.

Vi tager afsked med medarbejdere, som slutter ved dette skoleårs ophør. Det gælder Miriam Eilsøe, Mia Henriksen, Heidi Rault og Maria Thomsen.

Der serveres middag for alle skolens familier, derfor har vi brug for tilmelding. På mandag hjemsendes nærmere information.

Sidste skoledag

Fredag, den 21. juni 2002 er den sidste skoledag i dette skoleår. Alle skolens elever møder kl. 8:30 til 11. Eleverne skal ikke have madpakke med. Derefter er der sommerferie. Der er ingen pasningsordning denne dag.

Rengøringsdag

på lørdag, den 22. juni 2002 inviteres alle forældre, til en rengøringsdag fra kl. 9 - 14. Vælg to timer på dagen og kom og hjælp os med at gøre skolen sommerklar. Nærmere information hjemsendes på mandag.