Nr. 19 - 31. maj 2002

Familiedag i sol og farver

Det blev en fantastisk dag i lørdags. Omkring 200 børn og forældre mødtes på Gideonskolen til familiegudstjeneste kl. 10, og derefter gik det løs med aktiviteter og fællesskab indtil kl. 12:45, hvor familierne spiste den medbragte frokost.

Vejret blev rigtig godt, selv om det til at begynde med så noget truende ud. Gud velsignede os med et utrolig dejligt vejr.

Skolens medarbejdere var klædt ud fra alverdens lande, og alle familier kom "verden rundt" for se, høre, smage og opleve en masse sjov og interessante ting.

Vinder af konkurrencen blev: Hold 12 med 349 point. Hold 15 vandt andenpladsen med 340 point skarpt forfulgt af Hold 6 på tredjepladsen med 339 point.

Det blev en af de dage, som meget positivt bidrager til at styrke fællesskabet på Gideonskolen. Tak til jer alle sammen for nogle meget dejlige timer.

Grundlovsdag

På onsdag, den 5. juni er det grundlovsdag. Det er en skoledag, og alle eleverne skal i skole. Vær opmærksom på, at bus og tog kører efter helligdagsplanerne.

Vi vil derfor godkende, at elever, som kommer med bus 131 kl. 8:18 fra Glostrup Station er rettidig i skole, selv om bussen først når frem kl. 8:40.

Når eleverne skal hjem, sendes de med bus 131 kl. 11:42, så der er på Glostrup station kl. 12:00. Der er ingen pasningsordning.

Zoologisk have

På torsdag, den 6. juni 2002 skal alle elever på Gideonskolen i Zoologisk Have. Vi håber på godt vejr og regne med at tilbringe hele skoledagen i Zoologisk Have.

Enkelt elever skal til afsluttende prøve på skolen, så de slutter sig til de andre elever lidt senere på dagen.

Kulturdage i Brøndby

Fredag, den 7. juni skal Gideonskolens elever medvirke ved åbningen af Brøndby kommunes kulturdage.

Eleverne skal deltage i en march på Strandesplanaden og derefter optræde på scenen foran Brøndby Strand Kirke kl. 14:30. Vi forbereder det i disse dage og ser frem til at være med i arrangementet.

Vi håber, at rigtig mange af skolens elever kan medvirke selv om det ligger lige efter skoletid.

Der vil blive sendt yderligere oplysninger med hjem i næste uge.

BH-klasse på besøg

I morgen får vi besøg af elever til den kommende børnehaveklasse. Sammen med de nuværende elever vil vi præsentere skolen og have en lille festdag sammen med dem. Det bliver spændende og se de nye. Velkommen!

Windows ‘98

Vi har brug for nogle flere originale Windows ‘98 programCD’er med licensnumre.

Hvis forældre har udskiftet til Windows ME eller anden udgave, er den gamle måske blevet til overs. Send den venligst med i skole.