NYHEDSBREV

Nr. 16 - 3. maj 2002


  

Kom maj, du søde milde

Så blev det maj måned. Mildt og dejligt i går - men med lidt nattefrost hist og her. Jo, ganske vist er foråret her, men der er ikke nogen garanti for solskin og forår. De store træer ved parkeringspladsen folder dog sine blade ud, og det er et smukt syn, som vi alle sammen glæder os over.

Der er også tid til flere nye aktiviteter uden for, og det er et godt forårstegn. Vi har længe sjippet, men hoppes i elastik og i bue. Det er dejligt, når eleverne finder på nye idéer og prøver nye lege.

Vi planlægger i disse dage et forårsfremstød, hvor vi skal plante træer og buske på skolen. Det varer ikke længe, før vi kalder på de have-kyndige. Vi har en del træer, som skal plantes ud og ganske mange buske, som skal pynte på skolen. Har du lyst til at være med til de, så kontakt Else Lange.

Samtidig er der så kun ca. 1½ måned tilbage af dette skoleår, og så er det sommerferie. Lige nu er vi ved at planlægge næste skoleår, og der er nok at se til. Vi har mange planer, som endnu venter på at blive realiseret.

Nogle af skolens elever skal vi sige "farvel" til, og enkelte fra ventelisterne skal bydes velkommen. Det er både følsomt og spændende. Vi beder om visdom til at træffe de rigtige beslutninger. 

Årsplan 2002/03

Skolens bestyrelse har netop besluttet den nye årsplan for Gideonskolen. Vi kan oplyse, at skoleåret starter i august mandag, den 5. august 2002 kl. 09:00.

Vi skal - som alle andre skoler - have 200 skoledage, og derfor må vi starte denne dag. De andre særlige ferie- og fridage bliver trykt og omdelt i skolens startpakke i slutningen af juni. Forældre, som har brug for detaljer inden, er velkommen til at kontakte skolens kontor. 

Kort skoleuge i næste uge

I næste uge har vi en kort skoleuge. Vi er kun i skole mandag, tirsdag og onsdag.

Eleverne har fri fra skole torsdag og fredag. Torsdag er det Kristi Himmelfarts dag, og så har vi planlagt en fridag om fredagen. Det kan give familierne en lille miniferie, som vi håber flere vil få glæde af.

 

Årsmøde på Gideonskolen

Onsdag, den 15. maj 2002 kl. 19:00

På mandag hjemsendes brev med dagsorden og andre vigtige oplysninger til årsmødet.

 

Toms chokoladefabrik

I går og i dag har vi haft en del elever på tur til Toms chokoladefabrik. Desværre kan de mindste elever ikke komme med. Det har naturligvis været en sød og sjov oplevelse for eleverne. Det er også en smagsprøve værd, men at se og opleve en produktion af dette format er imponerende.

 

DATOPLAN for MAJ 2002

2.-7. maj: skriftlige prøver (gælder kun elever i 9. og 10. klasse)

6. og 13. maj 2002: Alpha-kursus

15. maj 2002: Årsmøde

17. maj 2002: Bonusbutik

25. maj 2002: Familiegudstjeneste og skovtur.