Nr. 14 - 19. april 2002

Hjemme igen

I går kom vi hjem igen efter nogle rigtig dejlige dage på Hvidekilde.

Vejret var ikke det bedste, men det generede os ikke. Vi havde dagene fyldt op med aktiviteter af mange slags.

Vi tror, at vore elever har fået en rigtig god oplevelse og er kommet hjem med nogle dejlige meldinger om de fine dage på lejren.

Guitar

En af de mange aktiviteter, som mødte vore elevers behov var tilbudet om at lære at spille guitar.

Vi havde 4 hold, som alle nåede så meget, at de kunne spille for alle de andre. Klapsalverne understregede begejstringen for resultaterne.

Vi vil gerne tilbyde vore elever fortsat træning med guitaren, og vi overvejer også at koble andre musiktilbud på.

Vi håber det vil vær muligt allerede i næste uge at fortsætte undervisningen på guitar.

Bibelsamlinger

Hver dag havde vi bibelsamlinger. Denne gang var de alle bygget over Jesu lignelser, men der var et gennemgående tema, som samlede det hele.

1. Hvem er jeg? Min identitet. Mit liv når først sit formål, når jeg finder min identitet i Kristus.

2. Hvor kommer jeg fra? Min kilde. Har man sin kilde i Gud, så løber den aldrig tør.

3. Hvorfor er jeg her? Mit formål. At kende Guds plan med mit liv og arbejder i den retning giver plads til at livet lykkes.

4. Hvad gør jeg? Mine muligheder. Gud giver os råd til og inspiration til at gøre noget ekstra.

5. Hvor går jeg hen? Min bestemmelse. Dette emne vil vi tage i næste uge.

Alle samlinger starter med lovsang og bøn. Der er megen fest, sang og glæde i disse samlinger. Flere medarbejdere er involveret, og det er spændende at se børnenes modtagelighed. Jo, der sker noget, når Bibelen er fremme på Gideonskolen.

Der er også tid til forskellige "blikfang" eller illustrationer, som gør temaet tydeligt. Vi vil gerne, at Bibelens ord skal være levende og personligt, så det kan bidrage til den personlig vækst og udvikling.

Andre aktiviteter

Dagene havde en del træning, som vi glæder os til snart at vise skolens forældre. Der var klippe og klistre aktiviteter for de kreative og ikke mindst bygning af sæbekassebiler (go-carts). I onsdags hade vi et løb mellem disse biler - og det var en spændende og udfordrende oplevelse.

Der blev også tid til at løbe på rulleskøjter, tid til at spille bold, tid til lejrbål og tid til at lege både udendørs og indendørs.

Hver aften så de to ældste aldersgrupper en del af en video. "Hemmeligheden" er en filmatisering af bogen: Ruth og Filip. "Saulus" er en gendigtet udgave af en kendt bibelberetning, og det gav stof til eftertanke. Det gjorde "I stormens øje" i særdeleshed også. Jo, det var en god lejr.

ALPHA-KURSUS

Mandag, den 22. april har vi det næste alphakursus. Vi minder alle forældre, som er tilmeldt om at huske det.