Nr. 13 - 12. april 2002

Stor konference

Sidste week-end afholdt vi på Gideonskolen den årlige A.C.E.-konferencen. Mere end 120 deltagere var med fra Norge, Sverige, Danmark og Færøerne. Det var spændende at de mange gæster og også at opleve, at Gideonskolen var et perfekt sted til afholdelse af konferencen. Skolens festsal og spisesal kunne rumme de mange gæster til spisning og samlinger på en fin måde.

Tak, kære forældre, for jeres hjælp med at passe børnene. Flere forældre havde overnattende gæster og hjalp os med at betjene gæsterne. Et var en stor hjælp.

Graham Yoko

Graham Yoko var hovedtaler ved konferencen. Han er søn af afdøde Trevor Yoko, og leder af A.C.E. i Sydafrika. Han er i Danmark sammen med Johan Thome, som også kommer fra Sydafrika, Begge gæster besøgte Gideonskolen i tirsdag og hjalp os ved Gudstjenesten.

Det har været en rigtig spændende oplevelse at møde vore venner, og de har været til stor velsignelse for os. De rejer tilbage på mandag - og så er vi jo også på lejr.

"Hvidekilde"

Nu er det sidste udkald til lejr. Vi ser frem til en rigtig spændende uge og håber på og beder om godt vejr, så vi kan gennemføre de mange aktiviteter, som er planlagt.

Alle familier har modtaget informationerne, og vi skal blot gentage de vigtigste oplysninger omkring start og slut.

Vi mødes på mandag, den 15. april kl. 08:30 på Brøndby Strand Station - bag stationen!

Bagagen afleveres og køres med lastbil til lejren. Hjælp os med at mærke bagagen med elevens navn, så har vi lettere ved at hjælpe eleverne.

Eleverne vil derefter i grupper gå til S-toget og tage til Hillerød station og skifte til næste tog. Eleverne har deres madpakke med i toget sammen med lidt til rejsen.

Forældre, som vil hjælpe os med at bage kage eller boller, kan aflevere det på parkeringspladsen på Brønsby Strand station, så vil vi køre det op i privatbiler. Tusind tak for hjælpe.

Vi er hjemme igen torsdag, den 18. april på Brøndby Strand station ca. 14:30. Forældrene bedes venligst arrangere afhentning af leverne dér. Der er ingen pasningsordning på Gideonskolen torsdg eftermiddag.

Fredag, den 19. april er en helt almindelig skoledag.

Ingen lus

Vi er ikke interesseret i lus på lejren. Derfor har vi sat en kampagne i gang i denne uge. Vi beder alle forældre om senest søndag aften at checke alle børnene, så vi ved, at alle er "rene", når vi starter på lejren. Tak for en god indsats.

På lejren vil vi være opmærksom på udviklingen og tage os af eventuelle udfordringer på denne front.

ALPHA-KURSUS

Mandag, den 22. april har vi det næste alphakursus. Vi minder alle forældre, som er tilmeldt om at huske det.