Nr. 12 - 5. april 2002

Glædelig påske

Påsken er en glædesfest. Jesu kors blev et symbol for liv og ikke død. Det er sandt, at Han døde, men døden kunne ikke holde Ham. Han opstod igen, og lever i dag. Derfor er påsken for os blevet en glædesfest og en højtid.

Her er et glimt fra vores påskegudstjeneste, som blev en dejlig aften.

DRÅBERNE

I onsdags havde vi et dejligt besøg fra Kreativ Mission i Malmø. En danse- & dramagruppe ved navn "Dråberne" viste nogle af deres forskellige opsætninger og fortalte om deres tro på Jesus. De skal videre på tur til Europa inden længe og hjælpe til i samarbejde med forskellige kirker. Det var et frisk og dejligt besøg. Tusind tak for det.

Lejr på "Hvidekilde"

Nu tæller vi ned til vores minilejr på Hvidekilde. Vi rejser mandag, den 15. april og kommer tilbage torsdag, den 18. april. Vi skal igen besøge Hvidekilde, som vi kender fra flere tidligere lejre . Vi glæder os, og ser frem til endnu en tid sammen med alle eleverne for at opleve foråret og fællesskabet.

På mandag vil alle elever modtage en information om lejren. Prisen bliver ligesom sidst kr. 250,-, som skal betales på fredag, den 12. april 2002 sammen med aflevering af oplysningssedler.

A.C.E.-konference

SÅ er det i dag og i morgen, vi holder konference på Gideonskolen. Der kommer mere end hundrede medarbejdere fra Norge, Sverige og Danmark. Vi er glade for, at Gideonskolen kan blive ramme for dette års konference.

Tak til forældre, som måtte finde anden pasningsmulighed til deres børn, fordi vi ikke kan klare pasningen om eftermiddagen sammen med konferencen.

Vi glæder os til at mødes Graham Yoko og Johan Thome fra Sydafrika. De skal holde de fleste samlinger.

ALPHA-KURSUS

På mandag, den 8. april har vi det næste alphakursus. Vi minder alle forældre, som er tilmeldt om at huske det. vi glæder os til at være sammen igen. Graham Yoko gæster os den aften.

Husk også, at den næste gang derefter er: 22. april: alpha-kursus nr. 4

Internet

Forældre, som ønsker at følge med i, hvad der sker på Gideonskolen kan med fordel benytter denne adresse: www.gideonskolen.dk

Her kan man se vore elevers forskellige hjemmesider, skolens nyhedsbreve, vores billedarkiv og vigtige datoer samen mange andre spændende ting.

Send gerne en lille hilsen til vore elever på deres e-mail kontakt. Det bliver de rigtig glade for.