Nr. 11 - 22. marts 2002

Barabbas gik fri

Ved skolens påskegudstjeneste torsdag aften talte Michael Jensen inspirerende om røveren Barabbas, som gik fri, mens Jesus - Guds søn - blev korsfæstet. Jesus tog hans plads på korset. På samme måde har Jesus taget din og min plads. "Han blev straffet for at vi kunne få fred ..." læser vi i Esajas 53, som er en af de mange profetier om Jesus Kristus i Det gamle Testamente. Så står vi da endnu engang med påskens fantastiske og gådefulde under: Jesus blev Guds lam. Han blev det offer, som Gud ønskede, og Han sørgede selv for det. Vi modtager ved nåde Guds enestående tilbud om frelse. Der er gode nyheder for os alle sammen - og derfor er der også en særlig anledning til at fejre påske.

Omkring 120 deltog i påskegudstjenesten - og vi glæder os over at være sammen med de mange elever og deres familier. Til alle skal der lyde et Rigtig glædelig påske.

Der blev rent

I lørdags, den 16. marts 2002, blev skolen virkelig ren. Vi nåede næsten hele vejen rundt, og der duftede af renhed.

Tak til alle jer forældre, som kom og gjorde den store indsats for at holde skolen ved lige. Mellem 20 - 30 forældre kom i tre hold og støvsugede og avskede og ryddede op. Jo, det er en fornøjelse at være på en ren og velfungerende skole. Vi tror også at forældrene fik en fin kontakt med hinanden.

Fridage

I dag har skolens elever fået påskeferie. Det har vi så til og med 2. påskedag, som er den 1. april. Eleverne skal møde tirsdag, den 2. april til normal tid og til en normal tirsdag.

I skolens kalender er der en lille fejl i forbindelse med mandagen - men nu er det rettet.

A.C.E.-konference

Fredag og lørdag, den 5. og 6. april 2002 er Gideonskolen værter for medarbejdere på A.C.E.-skoler i hele Skandinavien. Fra Norge og Sverige kommer der mere end 30, som alle skal overnatte. Hertil kommer de danske A.C.E.-skoler. Vi kan let blive 100 deltagere. Det er Graham Yoko fra Sydafrika, som holder det meste af konferencen. Vi glæder os, men det er også et stort arbejde.

Hvis nogle af skolens forældre har mulighed for at hjælpe med at have en eller to overnattende gæster fra fredag til lørdag, vil det være en meget stor hjælp.

Fredag, den 6. april 2002 lukker Gideonskolen kl. 12:00 p.g.a. dette arrangement. Vi beder alle forældre, som benytter skolens pasningsordning om at finde andre løsninger denne dag.

4.332,25 kr.

I går blev de indsamle penge til Trevor Yokos arbejde indsat i banken. Nogle af skolens elever var med og havde en fin oplevelse ved det.

Kalenderen5. - 6. april: A.C.E.-konferencen

8. april: alpha-kursus nr. 3