Nr. 10 - 15. marts 2002

Zoologisk Museum

Sidste fredag var en del af vore elever på Zoologisk Museum. Vi har prøvet det før, og det er altid en succes. Igen var der mange dejlige oplevelser med elever, som opdagede nye side af naturen. Ganske vist er det jo et museum og ikke de levende dyr, men så står dyrene til gengæld "stille" længe, så man kan studerer dem på en anden måde.

Store som små fascineres af naturen. Når vi samtidig ved, at det Guds skaberværk, så giver det en ekstra respekt. Det er ikke sidste gang, vi er på Zoologisk Museum.

Alpha-start

I mandags, den 11. marts startede vi en ny alphagruppe. Omkring 20 var mødt op. Som tidligere er fællesskabet ved spisningen en rigtig god optakt og en dejlig anledning til at dele fællesskab. Michael Jensen præsenterede aftenens emne, og det blev derefter drøftet i grupper.

Vi vil gerne opfordre de "gamle alpha-deltagere" til at være med også. Michael Jensen vil samle dem i en lille gruppe og tage aktuelle problemstillinger op.

Skulle nogle af skolens forældre have fortrudt, at de ikke kom i mandag, så er de velkommen på mandag, den 18. marts kl. 18:30 til næste alpha-aften.

Store rengøringsdag

i morgen, lørdag, den 16. marts 2002.

Tak til alle, som har meldt sig. Vi glæder os til at svinge kosten sammen og få skolen til at skinne. Hvis nogen endnu ikke har meldt sig til, så er der plads til flere. Velkommen - vi starter kl. 09:00.

PÅSKE-gudstjeneste

TORSDAG, den 21. marts 2002 kl. 18:30

• Skolens elever medvirker
  • Michael Jensen taler
  • Vi synger påsken ind
  • særligt program for de mindre børn
  • lettere servering

VELKOMMEN til alle skolens elever, forældre, søskende, bedsteforældre og andre nære familiemedlemmer.

Formning

Anita Sonne har igangsat et flot projekt med nogle af vore elever i formning. De laver snore-dukker, og vi håber, der kan laves et teaterstykke med dem. Anita har hjulpet os siden efteråret, men har nu for meget at se til, og derfor vil holdet bliver videreført af Hanne Sonne, som også har formning om mandagene. Tusind tak til jer begge to for en flot indsats for eleverne og for Gideonskolen.