Nr. 09 - 8. marts 2002

Konsultation

I tirsdags og onsdags summede skolen af samtaler med forældre og elever fra skoledagens afslutning til langt hen på aftenen. Det var anden gang vi mødtes med forældrene i år for at tale om elevernes udbytte af skolen.

Når vi tænker tilbage på de mange samtaler, bliver vi rigtig glade. Det er dejligt at blive bekræftet i opgaven og at fornemme, at vores arbejde bliver værdsat og lykkes.

Vi vil også returnere takken til alle skolens familier. Tak for jeres opbakning og for jeres tilkendegivelser. Vi ved, at det er jeres børn, men vi føler også, at vi har en lille andel, og det er dejligt.

Der er nogle ganske få familier, som vi mangler at mødes med, og vi ser frem til at få det ordnet i løbet af den næste par uger.

De fleste forældre har på nuværende tidspunkt genindskrevet deres børn i Gideonskolen til næste skoleår. Det betyder også, at der faktisk ikke er plads til nogle nye elever, og det ved vi, at andre forældre bliver lidt kede af.

Hjælp!

Rigtig mange forældre tegnede sig for hjælp til skolen på det praktiske område. Vi nærmer os den rigtige årstid for mange initiativer, og derfor er det værdifuldt med disse tilsagn.

Vi har også modtaget en del tilsagn om økonomisk hjælp, og vi vil inden længe give disse forældre nærmere besked om, hvordan deres bidrag kan indbetales.

Skulle der være flere forældre, som har lyst til at være med på den ene eller den anden måde, så er man fortsat meget velkommen til det.

Fredags arrangementer

Sidste fredag havde vi en festlig dag med mange aktiviteter. En del af eleverne fra juniorlærecenteret var i køkkenet og bagte småkager og andre lækkerier til hele skolen. Duften

bredte sig i løbet af dagen, og alle fik lov til at smage. Det var vores måde at markere årsdagen for skolens indflytning i den nye ejendom i Vallensbæk.

Alpha-start

På mandag, den 11. marts starter det nye alpha-kursus. Velkommen kl. 18:30. Skulle der være forældre, som endnu ikke har afleveret tilmeldingsseddel, så kan det nås endnu. Giv den med børnene i skole på mandag - og kom så og vær med.

Store rengøringsdag

Lørdag, den 16. marts 2002 kl. 9 - 15

Vi opfordrer alle forældre - som på nogen mulig måde kan - til at reservere et par timer til at gøre Gideonskolen forårsrent.

Vi håber også, at vi er i stand til at begynde på legestativ og andre udendørs aktiviteter.

Der sendes nærmere besked til alle familier, så man kan tilmelde sig, og vi kan planlægge i forhold til det.

PÅSKE-gudstjeneste

Det var en rigtig dejlig oplevelse at mødes med elever, forældre, bedsteforældre og andre familiemedlemmer til vores julegudstjeneste. Nu nærmer en ny højtid sig. Det er påsken. I den forbindelse vil vi invitere til en påskegudstjeneste:

TORSDAG, den 21. marts 2002 kl. 18:30

Skolens elever arbejder på et påskeprogram, som vi glæder os til at præsentere. Reservér aftenen og vær varmt velkommen - hele familien.

Påskeferie

Gideonskolens påskeferie begynder lørdag, den 23. marts og slutter 2. Påskedag, den 1. april. Vi starter først skole igen tirsdag, den 2. april til normal tid.