NYHEDSBREV

Nr. 06 - 8. februar 2002


Midtvejs

I næste uge har vi inviteret alle forældre til et "halvårsmøde". Vi er godt og vel midtvejs gennem skoleåret, og det er et godt tidspunkt at stoppe op på. Vi vil både se tilbage og se frem. For en del forældre har det været en ny oplevelse at møde Gideonskolen. Vi håber og ønsker, at det har været et god oplevelse.

Vi oplever fortsat, at vi har en utrolig fin situation på skolen. Der vil altid være noget, som er "på vej", og andet, som er mere færdigt. Vi forventer nok aldrig, at vi bliver færdige, men vi ønsker at arbejde med undervisningen og karakterdannelsen af vore børn og unge mennesker hele tiden.

Der er mange behov for opmærksomhed og engagement i den enkelte elev, og vi gør, hvad vi kan for at når den enkelte - og lidt til.

Vi vil derfor opfordre skolens forældre til at sætte tid af til at møde op.

 

Forældremøde

Velkommen til Forældremøde Onsdag, den 13. februar 2002 kl. 19 - ca. 21


 
 

Elevernes hjemmesider

De to sidste uger har vore elever arbejdet med at etablere deres egne hjemmesider. Det er en del af skolens undervisningsplan i dansk - og vi er kommet et godt stykke med det.

Forsiden viser et billede af Gideonskolen, og der er andre sider, hvor man kan se billeder fra skolen, og også skolens nyhedsbreve er samlet med tekst og billeder, så man altid kan følge med.

Det er Lars Schultz, som underviser. Han har også oprettet de generelle sider og rammerne omkring det. Tusind tak for det.

Vi glæder os til at vise nogle eksempler ved forældremødet på onsdag. Forældre, som har lyst og mulighed for at se det selv, kan gå ind på internettet.

 

Gør det rigtige

I forbindelse med denne uges gudstjeneste har vi talt om emnet: "Det er vigtigt at gøre det rigtige - og ikke det, man har lyst til".

Det rigtige er: det, som er sandt, troværdigt, ærligt, har godt lov og det, som er til hjælp og opmuntring for andre mennesker.

Vi er nok alle påvirket af "lyst"-syndromet, og et gammelt dansk ordsprog siger, at det er lysten, som driver værket. Det er jo helt fint, og hvis det rigtige er ens lyst, så er der jo ikke noget dilemma, men sådan er det ikke altid.

Vi oplever, at det er en god indfaldsvinkel, som rammer noget centralt i vores relationer.

Bibelen siger: "Når vi gør det rette, så lad os ikke blive trætte, for vi skal høste til sin tid." De fleste forældre vil nikke genkendende til det vers. Det var et centralt vers i skolens forældrekursus i september sidste år.


 
 

Vinterferie i uge 8

Vi har almindelig skolegang i hele næste uge, men derefter er det vinterferie.

Alle kommuner på Vestegnen har vinterferie i uge 8. Derfor har vi også valgt at have det i denne uge.