NYHEDSBREV

Nr. 05 - 4. februar 2002


Velkommen hjem

Ingelise og Ib Mogens Johansen nåede lige netop inden for døren på Gideonskolen i fredags, før eleverne skulle hjem. Det var festligt at blive modtaget med velkomsthilsen og tegninger. Tak for den varme modtagelse. Det var dejligt. Vi er taknemmlige, fordi vi fik lov til at være med til begravelsen i Sydafrika.Næsten 1000 til begravelse

Det var en histo-risk begivenhed at være med Trevor Yokos begravelse for godt en uge siden. Tæt ved 1.000 gæster tog del i højtiden. Foruden gæster fra Danmark var der også gæster fra England og USA og en lang række afrikanske lande. De mange talere og forkyndelsen ved begravelsen efterlod uforglemmelige indtryk.

Ib Johansen bragte også en hilsen til de mange tilstedeværende og fortalte bl.a. om de to ringbind med tegninger og personlige hilsener, som Gideonskolens elever havde lavet. De blev senere på ugen afleveret personligt til Val Yoko (Trevor Yokos hustru) med passende forklaringer, og der er en stor og varm tak til alle skolens elever for deres fine tegninger og varme hilsener.Graham Yoko overtager

Trevor Yokos søn, Graham Yoko overtager ansvaret for A.C.E. i Sydafrika, og bliver også den fremtidige kontaktperson til Skandinavien. Vi kender Graham og hans hustru, Pam, rigtig godt fra tidligere besøg og glæder os til at se dem, når vi har vores årlige A.C.E. konference i april i år.

 

Indsamling til Val Yoko

Vi tror, at også alle vore nye forældre og elever forstår, at Val og Trevor Yoko har været meget vigtige for vores skoleform. De var også rigtig gode og nære venner af Gideonskolen. I respekt for den uselviske indsats, som Trevor Yoko har ydet til os, vil vi opfordre alle til at være med i indsamling af en kærlighedsgave til Val Yoko. Hun har ikke ønsket blomster til begravelse, men at man i stedet bidrager med donationer til færdiggørelse af nogle af de projekter, som Trevor Yoko havde sat i gang.

Vi vil informere vore elever i dag og lade indsamlingen løbe til og med vores forældremøde i næste uge.

For nogle forældre, er dette måske en lidt usædvanlig opfordring, men for de fleste vil det være helt naturligt. Man kan deltaget med små eller større beløb efter eget valg, og der er ingen tvang over for nogle. Velkommen til at medvirke.

 

Bordtennis afprøvet

I fredags blev skolens nye bordtennisbord afprøvet. Det blev en ubetinget succes. Vi vil fremover ved passende lejligheder tage bordet frem og bl.a. lade vore elever med privilegier får lov at benytte det.

Andre elever havde travlt med at lave tegninger.

I ugens løb oplevede vi megen regn og rusk, så vi ser frem til mildere vinde og foråret, som snart er på vej.

 

Forældremøde 13. februar

Onsdag, den 13. februar kl. 19:00 inviteres alle skolens forældre til halvårsmøde på Gideonskolen. Det er en generel orientering med mulighed for at mødes med de enkelte gruppers kontaktperoner. Der kommer en konsultation i begyndelsen af marts, så dette møde handler ikke om den enkelte elev.

Vi glæder os til at mødes igen med alle vore forældre. Sæt et stort kryds i kalenderen. Der kommer nærmere information.