Nr. 03 - 18. januar 2002

Et spændende besøg

I går aftes gæstede borgmester Kurt Hockerup os sammen med klub-C fra Vallensbæk komme. Klub-C er Det konservative Folkepartis vælgerforening i Vallensbæk. De er derfor bl.a. borgmester Kurt Hockerups nærmeste referencegruppe.

Vi modtog omkring 50 gæster, og vore piger fra juniorlærecenteret dansede og sang for alle. Deres optræden blev modtaget med stor glæde og begejstring, og de var rigtig dygtige.

Programmet indeholdt en præsentation af Gideonskolens pædagogisk og kristne baggrund, og efter en introduktion fik alle gæster lejlighed til at se skolen. Det er som altid en fornøjelse at vise skolen frem, og vi glæder os over, at der er så meget at fortælle om skolen.

I slutningen af skoledagen og om eftermiddagen blev skolen rengjort og ryddet op, og alt så rigtig fint ud. Tak til alle, som hjalp med forberedelserne og afviklingen af arrangementet.

Salme 147

I denne måned træner vi de første 11 vers af denne salme fra Salmernes bog i Bibelen. Vore elever er utrolig gode til lære sådanne Bibelafsnit udenad. Hvorfor gør vi nu det? David - kong David - som har skrevet mange af salmerne, siger: "Jeg gemmer dit ord i mit hjerte for ikke at synde imod dig." Guds Ord har med andre ord en bevarende virkning. De fleste af os har mange løsrevne citater fra litteratur og teater, og her er noget, som varer evigt, så det er en del af skolens grundlag.

I svømmehal

I dag har vore elever i forskolen og børnehaveklassen være i Ishøj svømmehal. Vi har længe arbejdet med tanken om at give dem en rigtig fredags-oplevelse, og nu lykkedes det. Så forældrene får nok nogle trætte børn hjem, som dufter godt.

Ekstra opmærksomhed

I disse dage skærper vi elevernes opmærksomhed på deres ansvar for at sætte mål og arbejder fornuftigt med de daglige opgaver. De fleste gør en flot indsats, og det skal de roses meget for. Men alle har brug for at blive mindet om de mange vigtige ting i hverdagen på skolen.

På vej hjem i bussen

Når vore elever kører frem og tilbage med HT-bussen, repræsenterer de Gideonskolen. Vi lægger stor vægt på, at deres optræden er positiv og at de er opmærksomme på andre passagerer. Vi vil være med til at gøre en forskel, hvor vi er. Bus og tog er et godt sted at starte.

Nye møbler

I sidste uge modtog vi et flyttelæs møbler fra Elite Shipping. Rederiet skifter deres kontorinventar ud, og vi har modtaget en hel del af det gamle. Det er i særdeles god stand, og vi har fornyet inventaret på kontorerne og i forhallen på skolen. Det er en dejlig fornyelse, som gør huset endnu smukkere.

Tak til forældre, som har formidlet kontakten til os i den anledning.

Planlægning

Tirsdag, 29. januar 19:00 - Forældremøde

Det er et "Midtvejsmøde" med information om skolen og opdatering om økonomi, undervisning og andet.

Vi regner med lidt tid også at se på glimt fra lejren på Hvidekilde i november.