NYHEDSBREV

Nr. 02 - 11. januar 2002


Årsskrift

Vi arbejder på at færdiggøre et årsskrift om Gideonskolen for 2001. Hidtil har vi lavet et halvårsskrift, men det lagde sig ikke til rette i 2001. Nu er det ved at være klar for hele året - og det er virkelig interessant læsning.

Der er sket så meget spændende på Gideonskolen, at man let glemmer de mange nuancer. Vi regner med sat bliver klar i løbet af week-end’en, og så sendes det hjem i næste uge.

 

Mildere luft

I denne uge har der været lidt mildere luft omkring skolen. Sne og is er næsten smeltet, og temperaturen er blevet lidt højere. Det har dog ikke været nogen hindring for at lege ude eller være ude.

Boldburet har nok været den mest interessante oplevelse i denne uge. Her har isen ligget længst, og det har givet alle fodboldinteresserede en ekstra udfordring. 

Bolcher

Ulla Hansen hjalp os med at lave rigtige bolcher lige før jul. En del af skolens elever prøvede det. Det var en stor succes. Tak for det, Ulla.

 

Velkomme til talepædagog

Ingrid Hovmark er Gideonskolens talepædagog. Hun besøgte os for første gang i mandags. Hun har sendt hilsener til familier, som kunne have behov for hendes indsats. Vi har 5-7 elever, som skal trænes af vores nye talepædagog. Derfor byder vi varmt velkommen. Det var et rigtig godt besøg.

 

Husk tøj til idræt

Vi minder forældre om, at eleverne har idræt om onsdagene. Det betyder, at alle skal huske svømmetøj eller idrætstøj afhængig af, hvilken aldersgruppe man hører til. Vi er fortsat glade for den særlige mulighed vi har på Egholmskolen - også selv om et par hold kom lidt i klemme i onsdags. Vi regner med, at alt er på plads til næste onsdag.

 

Fornemt besøg

På torsdag i næste uge vil borgmester Kurt Hockerup besøge Gideonskolen sammen med ca. 60 gæster, som skal se og høre om skolen. Det er en af Vallensbæk kommunes kulturarrangementer. Vi glæder os til at være værter for et sådant arrangement.

Vi vil bede nogle af vore elever om at hjælpe os med at gøre det til en rigtig festlig aften for alle vore gæster.

 

Forskolen

I denne og de næste to uger vil Britta Christensen tage sig af forskolen. Miriam Eilsø er på kursus i Schweiz. Vi er glade for at Britta vil gå ind i den udfordring. Det er trygt for børnene, fordi de kender Britta og hun har haft forskolen før.

 

Kontaktbogen

Vi minder om, at kontaktbogen skal med frem og tilbage hver dag. Her skrives korte meddelelser om sygdom o.l.

Husk også at ringe til skolen om morgenen, hvis en elev ikke kommer på grund af sygdom eller andet.

 

Planlægning

Tirsdag, 29. januar 19:00 - Forældremøde

Uge 8 - 18. - 23. februar: Vinterferie

Tirsdag/onsdag 5.-6. marts: Forældrekonsultation. Nærmere information fremsendes.