Nr. 01 - 4. januar 2002

Godt Nytår

Vi ønsker alle skolens familier og venner et rigtig godt nytår 2002.

Vi modtog vore elever i går til den første skoledag i 2002. Det var rigtig dejligt at se alle sammen igen.

Når vi går ind i et nyt år ser vi både tilbage og frem. Vi bærer erfaringer og oplevelser med os, som vi har haft. For Gidonskolens vedkommende er det en rigdom af oplevelser med Guds omsorg for os. 2001 blev et jubelår for Gideonskolen.. Vi flyttede ind i den nye bygning i Vallensbæk, og har fået etableret os både i huset og i lokalområdet.

Der er også triste oplevelser i 2001. Dem vælger vi at lægge bag os. Bibelen fortæller, at "kun godhed og troskab følger mig, så længe jeg lever..." (Salme 23, 6). Det er godt at vide, så lade det andet fare i Guds navn.

Forventningerne til 2002 har vi også lov til at se i Guds lys. Vi kender ikke dagene foran os, men vi kender Gud, som kender fremtiden. At være i Hans hænder betyder at leve hver dag i Hans nærhed, og det er velsignet.

Vi ønsker at leve med det perspektiv - og glæder os til det nye år.

Styr på de praktiske ting

Vi har i går bedt vore elever om at check deres arbejdsplads efter check-listen i kontaktbogen. Det giver også forældrene mulighed for at følge med. Nogle elever skal supplere op med blyanter, lineal og andre nødvendige redskaber til det daglige. Det er kun små ting, når det er det - men store ting, når det mangler.

Hjemmearbejde

Elever, som har ønsket hjemmearbejde, har en gørn seddel med hjem. Den vil vi bede forældrene huske at underskrive, når de har set, at hjemmearbejdet er gjort. Det er meget vigtigt, at forældrene kontrollere, så vi også samarbejder om den praktiske side af hverdagen.

Is og sne

Pas på! Der er et massivt islag på skolens parkeringsplads og enkelte steder på legepladsen. Vi har gruset, men er meget tilbageholdende med brug af salt på skolen.

Glemt tøj mv.

Vi lægger glemt tøj frem på skolen i næste uge. Foruden de daglige "glemmetøj" er der en del fra lejren i november. Eleverne vil kunne se det igennem og vi anbefaler også forældre at aflægge skolen en visit i den anledning. Det ikke afhentede glemmetøj bliver doneret til velgørende formål.

Planlægning

Tirsdag, 29. januar 19:00 - Forældremøde

Uge 8 - 18. - 23. februar: Vinterferie

Tirsdag/onsdag 5.-6. marts: Forældrekonsultation.

Juleafslutning

Ved elevernes juleafslutning fik alle en gave fra Gideonskolen. Vi havde en dejlig fest omkring træet med julesange, godter og tid til fællesskab den 21. december 2001.